ΑΡΗΣ

Πρώτη συνάντηση με Ταπούτο

Πρώτη συνάντηση με Ταπούτο
INTIME SPORTS

Πρόταση και αντιπρόταση με διαφωνία στην χρονική διάρκεια αποπληρωμής περιλάμβανε η συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Χρήστο Ταπούτο.

Συνάντηση με τον Χρήστο Ταπούτο περιελάμβανε η ατζέντα του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, για σήμερα αν και Κυριακή με αντικείμενό της τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο 30χρονος διεθνής φόργουορντ.

Και πιο συγκεκριμένα για το διάστημα της τελευταίας διετίας όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα που οφείλονται στον αρχηγό του Άρη ανέρχονται στο ποσό των 101.000 ευρώ.

Η πρόταση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης στον Ταπούτο έκανε πέραν από μείωση του συγκεκριμένου ποσού και αποπληρωμή του σε βάθος τριετίας με την αντιπρόταση του 30χρονου διεθνή φόργουορντ να είναι να κάνει και με την αποπληρωμή του σε βάθος ενός έτους.

Μετά το πέρας της συνάντησης όπου δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παρά το γεγονός της από κοινού επιθυμίας, Αρβανίτης και Ταπούτος ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.

Σίγουρα όχι για αύριο όπου υπάρχει διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης, αυτό που αναβλήθηκε την Παρασκευή εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος του Αρβανίτη. Σε μία μέρα όπου υπάρχουνε και άλλα δύο ραντεβού.

Το ένα έχει να κάνει με συνέχεια του ραντεβού της περασμένης Πέμπτης με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την παραμονή του, αν και έχει συμβόλαιο υπογεγραμμένο από πέρσι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και το δεύτερο έχει να κάνει με συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Το ραντεβού με τον εκπρόσωπο των Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη θα αφορά τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν για την τελευταία διετία με τους δύο παίκτες να είναι έτοιμοι να προχωρήσουνε σε κατάθεση προσφυγής για να τα διασφαλίσουνε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ