ΑΡΗΣ

Πρώτα για σέντερ στον Άρη και μετά πλέι μέικερ

Πρώτα για σέντερ στον Άρη και μετά πλέι μέικερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ έβγαλε τον Άρη και πάλι στην αγορά τη φορά αυτή για την απόκτηση σέντερ ενώ παρά τα εμπόδια λύσης του συμβολαίου με τον Ντέβιν Μαρμπλ υπάρχουν σκέψεις αναζήτησης πλέι μέικερ.

Για μία ακόμη φορά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στον Άρη βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγών στο ρόστερ εν όψει της συνέχειας. Τόσο αναγκαστικών και δη ενός σέντερ μετά τον τραυματισμό του Έρικ Μπάκνερ που θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες και με τον Βασίλη Καββαδά να μην είναι ακόμη έτοιμος μετά τον δικό του αλλά και ενός πλέι μέικερ με τον Ντέβιν Μαρμπλ εκ νέου να είναι ο βασικός υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και εύκολο.

Ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί να βρει σέντερ όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται για να καλύψει το κενό του τραυματία Έρικ Μπάκνερ. Ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη συμβεί, δύσκολα να συμβεί και αύριο οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για να παίξει μεθαύριο Σάββατο (3/12) με τον Κολοσσό Ρόδου στη Nick Galis Hall.

Ο τεχνικός του Άρη έχει ήδη στα χέρια του λίστα από διαθέσιμους σέντερ που του έχουνε προταθεί και καλείται να αποφασίσει. Προτεραιότητα για τον εκλεκτό του είναι η εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος. Για αυτό και η καλύτερη επιλογή είναι ο προ διετίας σέντερ της ομάδας Ντρου Νέιμικ και επιλογή προ διετίας του Δημήτρη Πρίφτη. Ωστόσο είναι δύσκολο να αφήσει το εγγυημένο συμβόλαιο 150.000 δολαρίων στην Ιαπωνία, ενώ ο Χακίμ Γουόρικ - αγωνίστηκε στο τέλος της περσινής χρονιάς στον Ολυμπιακό - μπορεί να έχει προταθεί αλλά δεν έχει ακόμη απασχολήσει.

Το σίγουρο πάντως είναι πως επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα λύσης του συμβολαίου με τον Έρικ Μπάκνερ. Κάτι που έχει να κάνει και με το ποσό της αποζημίωσής του εκτός και αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή.

Όσον αφορά δε την περίπτωση του Ντέβιν Μαρμπλ και τη λύση του συμβολαίου του υπήρξε διαφωνία στην πρώτη συζήτηση της πλευράς του Άρη με τους Αμερικανούς εκπροσώπους του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έδειξαν ανένδοτοι στο να επέλθει διαζύγιο αν και μοιάζει να είναι οριστική η απόφαση της ομάδας να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Αμερικανού φόργουορντ. Στη λογική αυτή προέκυψε εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησης του γνώριμου Τζερέλ ΜακΝίλ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ντέβιν Μαρμπλ παραμένει στο ρόστερ του Άρη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου. Μάλιστα ο τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ ανέτρεψε τις προτεραιότητες των αλλαγών.

Κι αν στον Άρη το θέμα της εύρεσης σέντερ είναι σε πρώτο πλάνο, στις σκέψεις του Δημήτρη Πρίφτη εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Ντέβιν Μαρμπλ είναι στη θέση του να αποκτηθεί καθαρόαιμος πλέι μέικερ. Κάτι που έχει να κάνει με ότι ο Γουίλ Κάμινγκς φαντάζει περισσότερο σούτινγκ γκαρντ και όχι τόσο οργανωτικός ώστε να αποτελέσει δίδυμο μαζί του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ