ΑΡΗΣ

Προβάδισμα Ντραγκίσεβιτς αντί του Σανικίτζε για Άρη

Προβάδισμα Ντραγκίσεβιτς αντί του Σανικίτζε για Άρη

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς δείχνει να έχει αποκτήσει προβάδισμα αντί του Βίκτορ Σανικίτζε για να αποτελέσει μέλος του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου καλύπτοντας τη θέση 4.

Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Βίκτορ Σανικίτζε έδειχναν να είναι οι δύο εκλεκτοί του Δημήτρη Πρίφτη για την κάλυψη της θέσης 4 της βασικής πεντάδας του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μία εξέλιξη που έχει να κάνει από τη στιγμή που πέρασε στο περιθώριο η περίπτωση του Τζον Σούρνα.

Το γεγονός ότι ο 30χρονος Σέρβος Ντραγκίσεβιτς με ύψος 2,06μ. έχει αποκτήσει προβάδισμα με βασικό λόγο την εικόνα που είχε δείξει στα δύο παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου ως αντίπαλος του Άρη. Αυτά κόντρα στη Μπουντούτσνοστ στο Eurocup όπου είχε αγωνιστεί το Νο53 του ντραφτ το 2008 όπου είχε επιλεχθεί από τους Γιούτα Τζαζ.

Ο Ντραγκίσεβιτς κατάγεται από το Τσάτσακ και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστηκε για συνολικά επτά χρόνια (2004-10, 2014). Ακόμη έχει περάσει από την Ιταλία (Ρόμα και Μπιέλα), τη Γερμανία (Άλμπα Βερολίνου), την Ουκρανία (Αζοβμάς), τη Τουρκία (Εφές), τη Γαλλία (Στρασμπούρ) και πέρσι ήταν παίκτης της Μπούντουτσνοστ, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Αδριατική Λίγκα και έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Ντραγκίσεβιτς διαθέτει επιθετικές αρετές, μεταξύ των οποίων το εξαιρετικό του σουτ από μακρινή απόσταση όπως επιθυμεί ο τεχνικός του Άρη. Επίσης στα θετικά του ότι έχει παραστάσεις από το πιο υψηλό επίπεδο, ενώ δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του.

Στα συν του Ντραγκίσεβιτς σε σχέση με τον Σανικίτζε έχει να κάνει με ότι διαθέτει καλύτερο σουτ αν και ο 30χρονος Γεωργιανός με ύψος 2,03μ. είναι καλύτερος αμυντικός. Με τη σειρά του είχε γίνει ντραφτ στο Νο42 το 2004 όπου επιλέχθηκε από τους Ατλάντα Χοκς.

Ωστόσο στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι σήμερα έκανε καριέρα στην Ευρώπη σε υψηλό επίπεδο. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε Γαλλία (Ντιζόν), Ισπανία (Εστουντιάντες και Σαραγόσα), Ιταλία (Βίρτους Μπολόνια και Σιένα), Ρωσία (Ούνιξ Καζάν) και Τουρκία (TED Άνκαρα).

Πλέον η απόφαση ανήκει στον Δημήτρη Πρίφτη με τον τεχνικό του Άρη να καλείται με δεδομένο και τους υπόλοιπους παίκτες που έχει ήδη επιλέξει για το ρόστερ του της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ