ΑΡΗΣ

Προύιτ: "Να βοηθήσω τον Άρη να βελτιωθεί"

Προύιτ: "Να βοηθήσω τον Άρη να βελτιωθεί"

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ομάρ Προύιτ, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε, μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άρη και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι έτοιμος για το ματς με τα Τρίκαλα (30/12).

Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις, ξεκίνησαν οι προσθήκες στον Άρη. Πρώτος που έφτασε στη Θεσσαλονίκη είναι ο Ομάρ Προύιτ , ο οποίος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη μεταγραφή ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως το Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε ρόλο στην απόφαση που πήρε, ενώ μίλησε και για την επικείμενη συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

" Ξέρω ότι ο Άρης είναι ομάδα με παράδοση στο μπάσκετ και παίζει σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά και ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της και την Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ.

" Είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Είχα μια μεγάλη αλλαγή παίζοντας από το κολέγιο σε επαγγελματικό επίπεδο, είχα μια πρώτη εμπειρία με τη Σιαουλιάι, αλλά είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Άρης και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα", πρόσθεσε.

Προύιτ: "Να βοηθήσω τον Άρη να βελτιωθεί"

Ο Προύιτ είπε ακόμα: " Έπαιξε ρόλο ότι είναι ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παίζει και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Αυτό επεδίωκα, να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να δείξω το ταλέντο μου…".

Μόνο σέντερ δεν παίζω

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, τόνισε: " Μπορώ να κάνω διαφορετικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Είμαι καλός ριμπάουντερ, καλός πασέρ, μπορώ να σκοράρω, παίζω σε αρκετές θέσεις, μου αρέσει να κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθάω την ομάδα, και ως γκαρντ και ως φόργουορντ. Μόνο σέντερ δεν παίζω…".

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, είπε: " Είμαι έτοιμος να μάθω από όλους, ακόμα και από τους πιο έμπειρους συμπαίκτες μου, αλλά φυσικά και από τον κόουτς που σίγουρα γνωρίζει πολλά για το άθλημα. Θέλω να ζήσω αυτή τη συνεργασία".

Ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα (30/12), ξεκαθάρισε: " Είμαι έτοιμος, αλλά πρέπει να μάθω τα συστήματα, τι κάνουμε στην άμυνα, τι κάνουμε στην επίθεση. Έχουμε δύο μέρες, αλλά θα με βοηθήσει και ο προπονητής για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ