ΑΡΗΣ

Πρόταση του Αρη: Ο τελικός στο Nick Galis Hall

Πρόταση του Αρη: Ο τελικός στο Nick Galis Hall

Στην έδρα του, αλλά με οπαδούς και των δύο ομάδων, προτείνει ο Αρης να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό!

Η επιλογή της κατάλληλης (sic) έδρας για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου αποτελεί πρόβλημα για μία ακόμη φορά. Μέχρι, λοιπόν, να αποφασίσει η ΕΟΚ που θα διεξαχθεί, ο Αρης κατέθεσε μία ακόμα πρόταση στο τραπέζι: να διεξαχθεί το παιχνίδι στο "Nick Galis Hall", το γήπεδο του, δηλαδή, αλλά με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την δυσκολία επιλογής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017, αποφάσισε να συμβάλει εμπράκτως στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με δεδομένη, λοιπόν, την υποψηφιότητα του γηπέδου ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης", αλλά και την ταυτόχρονη επιθυμία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, (προσ)καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία να πραγματοποιηθείο τελικός εκεί που άρχισαν όλα: στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο,NickGalisHall". Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και οι φίλαθλοί μας είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους τηςΚΑΕ Παναθηναϊκός".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ