ΑΡΗΣ

Πρόταση στον Βεζένκοφ

Πρόταση στον Βεζένκοφ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε κατάθεση πρότασης επέκτασης του συμβολαίου του στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ με αυξημένες απολαβές. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Δημήτρης Φλιώνης.

Σε κατάθεση πρότασης επέκτασης του συμβολαίου του στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ με αυξημένες απολαβές προχώρησε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης. Αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η απάντηση του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ και υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν θα την αργήσει.

Ο Βεζένκοφ έχει κλειστό συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και με την προοπτική επέκτασής του το επόμενο καλοκαίρι και για την μεθεπόμενη. Με την πρότασή της η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θέλει να πετύχει να δέσει τον Βεζένκοφ ουσιαστικά για άλλον έναν χρόνο. Μέχρι δηλαδή το 2018 προσφέροντάς του απολαβές τέτοιες που θεωρούνται οικονομική υπέρβαση για τα τωρινά της δεδομένα.

Η πρόταση εστάλη στον εκπρόσωπο του Βεζένκοφ τον Νίκο Λώτσο ως προέκταση και αποτέλεσμα των συζητήσεων που είχανε προηγηθεί το τελευταίο διάστημα. Με την σειρά του θα την μεταφέρει στον Βεζένκοφ που βρίσκεται στην Βουλγαρία θα κληθεί να αποφασίσει.

Στο υπάρχον συμβόλαιό του ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ έχει ρήτρα ότι μπορεί να πάει σε άλλη ομάδας, ελληνική και όχι, έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ. Επόμενο είναι στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε εκτός της αύξησης των απολαβών του να διαφοροποιήθηκαν και τα ποσά που αφορούνε τις ρήτρες του για Ελλάδα, Ευρώπη και ΝΒΑ.

Ανανέωσε ο Φλιώνης

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την παραμονή του Δημήτρη Φλιώνη στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 18χρονος κόμπο γκαρντ είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση: " Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Φλιώνης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο 18χρονος, γεννημένος στις 8/4/1997, διεθνής γκαρντ προέρχεται από τα "σπλάχνα" του Άρη και η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου δείχνει ότι η ομάδα εξακολουθεί να ρίχνει μεγάλο βάρος στην ανάδειξη παικτών.

Ο Φλιώνης φόρεσε για πρώτη φορά τα κίτρινα σε ηλικία μόλις 7 ετών, το 2004, στις Ακαδημίες του Άρη . Ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων το 2011 και δύο πρωταθλημάτων Θεσσαλονίκης, την ίδια χρονιά με τους Παίδες και το 2014 με τους Έφηβους.

Το 2013 εντάχθηκε και στην ανδρική ομάδα του ΑΡΗ και το ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα το έκανε στο "Nick Galis Cup", κόντρα στην Μπάνβιτ. Ο Φλιώνης έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Παίδων και της Εθνικής Εφήβων, με την οποία το 2013 στο Ευρωμπάσκετ Παίδων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο".

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ

Με τον Άρη:

1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Καλαθοσφαίρισης Παίδων 2011

1 Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίρισης Εφήβων 2014

1 Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίρισης Παίδων 2011

3η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2014

Με την Εθνική:

Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων 2013

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ