ΑΡΗΣ

Πρόστιμο ενός μήνα σε παίκτες και προπονητές του Άρη!

Πρόστιμο ενός μήνα σε παίκτες και προπονητές του Άρη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο ενός μήνα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Άρη!

Το αποτέλεσμα, η ήττα από τον ΠΑΟΚ για τη 3η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, δεν πέρασε στα ψιλά για τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, που το απόγευμα της Κυριακής πήραν την απόφαση να επιβάλλουν πρόστιμο ίσο με το μισθό ενός μήνα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. "Τελειώνει" ο Ντέβιν Μαρμπλ και παίρνει παράταση ο Έρικ Μπάκνερ.

Την ώρα, λοιπόν, που ακούγεται πως θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ ( όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr από το βράδυ του Σαββάτου , λίγες ώρες μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ), η διοίκηση αποφάσισε πως η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Και το έκανε. Ενημέρωσε παίκτες και προπονητές και περιμένει από αυτούς αντίδραση στο παιχνίδι με τους Μπάκεν Μπεαρς για το FIBA Champions League.

Ένα πρόστιμο που ήταν αποτέλεσμα της συνάντησης που υπήρξε πριν από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη μεταξύ μόνο των Ελλήνων παικτών στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο με τον Δημήτρη Πρίφτη και τη διοίκηση της ΚΑΕ. Εκεί έγινε γνωστή η απόφαση της διοίκησης για την επιβολή χρηματικού προστίμου ως συνέπεια της ήττας και εμφάνισης από τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Οι Βασίλης Σίμτσακ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Θόδωρος Ζάρας, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Καββαδάς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Φλιώνης και Στέλιος Πουλιανίτης στην παρουσία τους στα γραφεία της ΚΑΕ παρόντος διοίκησης και προπονητή συζήτησαν για την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Μάλιστα φέρεται να τους εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας, ενώ παρών στην προπόνηση που ακολούθησε ήταν και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Μάνος Λάσκαρης.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε όπως όλα δείχνουν ήταν η αρχή των εξελίξεων. Κι αυτό γιατί οι επόμενες μέρες θα φέρουν κι άλλες εξελίξεις στους "κιτρινόμαυρους", καθώς πλέον άπαντες βρίσκονται υπό κρίση. Κάτι που φάνηκε από τις προηγούμενες ώρες. Εκεί όπου σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκαν οι μάνατζερ των τριών από τους τέσσερις Αμερικανούς του ρόστερ να βρουν ομάδας. Αυτοί των Ντέβιν Μαρμπλ, Έρικ Μπάκνερ και Μάικλ Τζένικνς.

Τελικά ο Άρης τη στιγμή αυτή φαίνεται να προχωράει μόνο στην αντικατάσταση του Ντέβιν Μαρμπλ με τον γνώριμο από την περσινή χρονιά Τζερέλ ΜακΝίλ, που το καλοκαίρι είχε αρνηθεί τις προτάσεις της ΚΑΕ Άρης, να είναι ο βασικός υποψήφιος. Κι αυτό γιατί γνωρίζει το περιβάλλον και τη λογική του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη όπως και το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού κορμού του ρόστερ. Την ίδια ώρα στα υπόψη είναι ο γνώριμος από την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα Μαρκ Κάρτερ.

Την ίδια ώρα μετά τον Μάικλ Τζένκινς και ο Έρικ Μπάκνερ αν και παραμένει υπό κρίση παίρνει παράταση παραμονής του στο ρόστερ. Μεγάλο ρόλο σε αυτό είναι σίγουρο πως έπαιξε το γεγονός ότι ο διακαής πόθος Αμερικανός φόρουορντ και MVP της περσινής κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Άρη ο Οκάρο Ουάιτ αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τους Μαϊάμι Χιτ θα παραμείνει στη D-League. Κάτι μάλιστα για το οποίο ενημέρωσε προ ωρών, και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, τους ιθύνοντες του Άρη. Κι όσο για τον έτερο υποψήφιο και μέλος του προπέρσινου ρόστερ τον Ντρου Νέιμικ έχει συμβόλαιο σε ομάδα της Ιαπωνίας.

Όπως και να έχει ένα είναι το σίγουρο. Πως ο Άρης δείχνει ξεκάθαρα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου πως ψάχνει να βρει τη ταυτότητά του. Η ενσωμάτωση του Βίκτορ Σανικίτζε έδειξε να αποτελεί το καλύτερο φάρμακο αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του που τον έθεσε εκτός ρόστερ ανέτρεψε τα δεδομένα. Και ταυτότητα που δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση μόνο με την εικόνα που βγαίνει μέσα στο γήπεδο αφού αυτή προέρχεται μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια. Και ο Δημήτρης Πρίφτης το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αυτό και έχει αποδείξει ότι ξέρει να δίνει λύσεις.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης το Νίκο Λάσκαρη, με την παρουσία του οποίου να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη στη Θεσσαλονίκη. Ίσως για πρώτη φορά σε αυτό το βαθμό από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ και ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο της χρονιάς όπου μεταξύ άλλων επίκεινται αλλαγές στο ρόστερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ