ΑΡΗΣ

Προσπάθεια ενίσχυσης εν μέσω... εμφυλίου στον Άρη. Προτάθηκε ο Βερεμένκο

Προσπάθεια ενίσχυσης εν μέσω... εμφυλίου στον Άρη. Προτάθηκε ο Βερεμένκο
EUROLEAGUE.NET

Την ίδια στιγμή που το ένα μετά το άλλο τα μέλη του Δ.Σ του Άρη παραιτούνται, ο Παναγιώτης Γιαννάκης προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα, ψάχνοντας στην αγορά για ψηλό. Προτάθηκε και εξετάζεται ο Βερεμένκο.

Στον Άρη η κατάσταση μοιάζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη όσο περνάνε οι μέρες. Με τα παλαιότερα χρέη να συσσωρεύονται, τους περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ να έχουν καταθέσει προσφυγή και τους Αρβανίτη και Ρούσσο να υποβάλουν χθες (22/9) την παραίτησή τους , οι "κίτρινοι" βρίσκονται σε δεινή θέση. Αυτό ωστόσο δεν τους εμποδίζει να ψάχνουν στην αγορά και για παίκτη.

Με την εικόνα του Άρη να μην είναι ικανοποιητική στα φιλικά που δίνει στο τουρνουά της Τόφας στην Τουρκία, ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης, συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για έναν ψηλό. Και ο τελευταίος που προτάθηκε ήταν ο Βλαντιμίρ Βερεμένκο (33 χρονών, 2.08 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ), με την περίπτωσή του να εξετάζεται.

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νίκο Λάσκαρη, να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους , ο Παναγιώτης Γιαννάκης προσπάθησε να δει τα θετικά σημάδια που έχει δείξει ο Άρης στο τουρνουά της Τουρκίας, δηλώνοτνας μετά την χθεσινή (22/) ήττα από την Σακάρια πως "Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν είχαμε όμως τη φρεσκάδα να παίξουμε μέχρι το τέλος. 'Φορτώθηκαν' και τα περισσότερα παιδιά με φάουλ. Είχαμε μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν πρέπει να χαρίζουμε κανένα καλάθι, κανέναν πόντο σε κανέναν. Νομίζω ότι σήμερα παρότι είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα καλές στιγμές, όταν βρεθήκαμε στην κούραση και στα φάουλ και γενικά σε πρόβλημα, αντιδράσαμε σπασμωδικά, με κάποιες αποφάσεις που δημιούργησαν αυτή τη διαφορά. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και όσο θα παίζουμε και θα αντιμετωπίζουμε δύσκολους αγώνες θα γινόμαστε καλύτεροι”.

Αυτή την συνεχιζόμενη βελτίωση θέλει να δει και σήμερα (23/9) ο κόουτς του Άρη, με την ομάδα του να αντιμετωπίζει την Μπελεντίγε (13:00), στο τρίτο της φιλικό επι τουρκικού εδάφους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ