ΑΡΗΣ

Προσφυγή ο Αργυρόπουλος

ΑΡΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ / ΠΛΕΪ ΟΦ
ΑΡΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ / ΠΛΕΪ ΟΦ MOTIONTEAM

Σε κατάθεση προσφυγής σε βάρος της ΚΑΕ Άρης προχώρησε ο Νίκος Αργυρόπουλος

Ο Πατρινός πλέι μέικερ προχώρησε στην κατάθεσή της την περασμένη εβδομάδα, στο τέλος της οποίας κοινοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο, και μέσω αυτής διεκδικεί το ποσό των 34.000 ευρώ.

Ποσό που αντιστοιχεί στις έξι από τις δώδεκα δόσεις του διακανονισμού που είχε συμφωνήσει ο νυν πλέι μέικερ του Απόλλωνα Πατρών με την ΚΑΕ Άρης για χρήματα που είχε λαμβάνειν από τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2010.

Η προσφυγή του Αργυρόπουλου ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν είναι ο μόνος νέος πονοκέφαλος που καλείται να αντιμετωπίσει η ΚΑΕ Άρης.

Το γιατί; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάββας Ηλιάδης μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να καταθέσει αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης για το ποσό των 22.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει επικοινωνία της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και με τους δύο πρώην παίκτες της ομάδας στην προσπάθεια εύρεσης λύσης.

Όσον αφορά τον Γάιο Σκορδίλη ο Κερκυραίος πάουερ φόργουορντ/σέντερ συνεχίζει από την περασμένη εβδομάδα να αναμένει στο ακουστικό του για να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη και να τεθεί στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Για τον λόγο εξάλλου αυτό απέρριψε και την νέα κρούση του Αμαρουσίου στα μέσα της περασμένης εβδομάδας με τον Νίκο Λινάρδο να επιθυμούσε να τον είχε στην διάθεσή του για το παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό των Ιλισίων με τον Ηλυσιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ