ΑΡΗΣ

Προς συμφωνία με Σανικίτζε ο Άρης

Προς συμφωνία με Σανικίτζε ο Άρης

Στη τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Άρη και τον Βίκτορ Σανικίτζε με όλα να δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα υπάρχει οριστική θετική εξέλιξη. Δηλαδή συμφωνία.

Προς συμφωνία οδεύουν Άρης και Βίκτορ Σανικίτζε με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης Δημήτρη Πρίφτη να περιμένει να γίνει πράξη ώστε ουσιαστικά να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πορεία των συζητήσεων έχει δείξει ότι ύπαρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κι όσο για την οικονομική διαφορά που υφίσταται με τον διεθνή Γεωργιανό φόργουορντ δείχνει να είναι μικρή και γίνονται προσπάθειες να ξεπεραστεί.

Παράλληλα αναλύονται άλλες λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σανικίτζε παρά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του είναι πλήρως ενημερωμένος για τις συζητήσεις από τον εκπρόσωπό του και έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Άρη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες Άρης και Σανικίτζε λογικά θα έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις τους. Και συνάμα θα έχει επιτευχθεί συμφωνία με την εύρεση της χρυσής τομής στο οικονομικό.

Εν τω μεταξύ κι ενώ η επίσημη "πρώτη" του Άρη είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (22/8), το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στη "Nick Galis Hall". Σε μία λογική που θα συνεχίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να προπονείται μέχρι και την ημέρα που θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Μέχρι δηλαδή την προσεχή Παρασκευή (26/8) με έμφαση στις προπονήσεις να επικεντρώνεται περισσότερο στη φυσική κατάσταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ