ΑΡΗΣ

Προς παραμονή ο Σίμτσακ, στα υπόψη ο Μιλόσεβιτς

Προς παραμονή ο Σίμτσακ, στα υπόψη ο Μιλόσεβιτς
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είναι αρνητικός στην παραμονή του Βασίλη Σίμτσακ στον Άρη της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Αυτή του Ντρου Νέιμικ θα εξαρτηθεί από το οικονομικό ενώ στα υπόψη είναι και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Θετικός στην παραμονή του Βασίλη Σίμτσακ στον Άρη και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι ο Δημήτρης Πρίφτης ως μία λύση για τις μάχες μέσα στις δύο ρακέτες και όχι μόνο.

Στον έμπειρο σέντερ έχει ήδη γίνει ενημέρωση για ανανέωση της συνεργασίας του με γνώμονα την προσπάθεια που έκανε εντός και εκτός παρκέ. Δηλαδή στα αποδυτήρια και η συμβολή του στη δημιουργία ομαδικού κλίματος.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στην περίπτωση που ο Σίμτσακ παραμείνει στον Άρη και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα γνωρίζει ότι θα έχει και συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο παρκέ. Σε μία ομάδα που με μεγαλύτερο μπάτζετ από το φετινό θα έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Χθες (23/6) εξάλλου έγινε μια πρώτη επαφή από την πλευρά του Άρη και με αυτή του Ντρου Νέιμικ για την παραμονή του Αμερικανού σέντερ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην διάρκεια αυτής δεν υπήρξε κατάθεση οικονομικής πρότασης καθώς για αυτήν και όχι μόνο ρόλο θα παίξει η έκβαση της υπόθεσης του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Το σίγουρο είναι ότι εκφράστηκε στον Νέιμικ η επιθυμία παραμονής του μία μέρα πριν από την επιστροφή του στις ΗΠΑ. Κάτι που αποτελεί επιθυμία και του Αμερικανού σέντερ με το οικονομικό να αποτελεί βαρόμετρο.

Κατά τα άλλα στα πλάνα δεν φαίνεται να βρίσκεται ο Κώστας Χαρίσης που στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος καθώς ολοκληρώνεται το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2012. Κάτι που σημαίνει ότι μετά από τρία χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν.

Ακόμη για την ενίσχυση της ρακέτας του Άρη ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν είναι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο 30χρονος Βόσνιος πάουερ φόργουορντ που φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και έχει ύψος 2,03μ. έχοντας στην φετινή χρονιά 6,7 πόντους και 5,6 ριμπάουντ κατά μ.ό. σε 29 παιχνίδια.

Κι όσο για την περιφέρεια όλα δείχνουν πως απομένει το τυπικό για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Θόδωρο Ζάρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 28χρονος πρώην γκαρντ του ΚΑΟΔ και αρχηγός του καλείται να καλύψει το κενό του διεθνή Βόσνιου Μουχάμεντ Πάσαλιτς.

Η πρώτη επίσημη συζήτηση μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και του Ζάρα άφησε και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες με όλα να δείχνουν πως το φλερτ θα καταλήξει σε γάμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ