ΑΡΗΣ

Προειδοποίηση Αλεξανδρή

Προειδοποίηση Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Μήνυμα προς τους ιδρυτές και μέλη της ΣΑΡΙΣΑ έστειλε μέσω της σελίδας του στο facebook ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με αφορμή την συμφωνία που είχε κάνει στην τελευταία του παρουσία στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έστειλε μήνυμα προς τους ιδρυτές και μέλη της ΣΑΡΙΣΑ έστειλε μέσω της σελίδας του facebook με αφορμή την συμφωνία που είχε κάνει στην τελευταία του παρουσία στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο πρώην προπονητής του Άρη έγραψε στη σελίδα του στο facebook σχετικά με τα οφειλόμενα που έχει λαμβάνειν και τα οποία είχε δεσμευθεί να αποπληρώσει η ΣΑΡΙΣΑ.

" Καλό θα είναι η ΣΑΡΙΣΑ πριν αναστείλει ορστικα τις δραστηριότητες της.. να φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι σ’αυτά που εχει υπογράψει.. διαφορετικά θα υποχρεωθώ να ενημερώσω τον κόσμο του Άρη για πρόσωπα και καταστάσεις..".

Αυτή ήταν η αναφορά του "Τίγρη" και απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι που έχει αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Άρη, Μίλαν Μίνιτς, μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης στη Nick Galis Hall ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους συνεργάτες και τους παίκτες του για την Μεγάλη Δευτέρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ