ΑΡΗΣ

Πρίφτης: ''Σοβαροί στο πρωτάθλημα''

Πρίφτης: ''Σοβαροί στο πρωτάθλημα''

Ο Άρης κατέκτησε το 1ο Διεθνές Τουρνουά ''Nick Galis Cup'' ωστόσο ο κόουτς των ''κίτρινων'', Δημήτρης Πρίφτης κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Ιτούδης: ''Μαχητική ομάδα ο Άρης''.

Ο Άρης ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 1ο Διεθνές Τουρνουά ''Nick Galis Cup''. Επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό και κατέκτησε τον τίτλο ενώπιον του Νίκου Γκάλη.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ''κίτρινων'' στην άμυνα και παραδέχθηκε ότι περίμενε περισσότερο κόσμο στο ''Nick Galis Hall''.

''Ήταν ένα ωραίο διήμερο για τον κόσμο. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και ελπίζουμε στη συνέχεια να μας υποστηρίξει. Είχαμε κάποια καλά στοιχεία, κυρίως στην άμυνα. Ήταν θετικό ότι είχαμε μία σταθερή αμυντική λειτουργία και στα δύο ματς, όμως πρέπει να το δούμε σε μεγαλύτερη διάσταση. Επιθετικά ήμασταν κάπως καλύτεροι και όλη η ομάδα βοήθησε σ' αυτό. Όμως τα αποτελέσματα αυτά δε σημαίνουν τίποτα, βρήκαμε απέναντί μας και μία κουρασμένη ΤΣΣΚΑ που έδωσε τρία ματς σε τρεις μέρες'' ανέφερε αρχικά ο κόουτς των ''κίτρινων''.

Αναφορικά με την άμυνα, ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε: ''Δεν είμαι μόνο θέμα διάθεσης, υπάρχουν τακτικές, συνεργασίες και εμείς έχουμε ομαδικότητα. Μας χαροποιεί και θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό''.

Όσον αφορά την προσεχή αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό (24/09) για το Κύπελλο, επισήμανε: ''Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει, χωρίς να είναι αυτοσκοπός. Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη του τροπαίου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μας ενδιαφέρει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και κυρίως να είμαστε σοβαροί στο πρωτάθλημα''.

Ιτούδης: ''Δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε''

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Πρίφτης, από την πλευρά του επισήμανε: ''Παίξαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδΙΑ. Αυτά που θέλαμε να δούμε, τα είδαμε. Προφανώς δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε. Θα ήταν ουτοπία, δεδομένων των αναλογιών και των απουσιών μας. Όταν η ομάδα είναι πιο υγιής, θα βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Είδαμε όμως που πρέπει να δώσουμε έμφαση στο τουρνουά. Είμαστε αισιόδοξοι και θα δουλέψουμε για να φτάσουμε ένα επίπεδο παραπάνω''.

Ο Έλληνας κόουτς κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του Άρη: ''Είναι πολύ μαχητική ομάδα. Πολύ καλύτερη από πέρυσι, κάτι στο οποίο βοηθάει και η παρουσία των ξένων παικτών. Έχει καλή δημιουργία και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν από την απομόνωση''.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ