ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Σκληροί και έξυπνοι"

Πρίφτης: "Σκληροί και έξυπνοι"

Ο Άρης μετά την θετική έκβαση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την διακοπή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσει αγωνιστικά μετά τις δύο σερί ήττες σύμφωνα με τον προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη αύριο κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Άρης πρέπει να αντιδράσει αγωνιστικά μετά τις δύο σερί ήττες σύμφωνα με τον προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη αύριο στο κλειστό της Αρτάκης κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε ένα παιχνίδι που έρχεται μία μέρα μετά την θετική έκβαση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την διακοπή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Χαρίσης με την θέση του να πήρε ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη ο Πρίφτης τόνισε: "Είναι ένα κρίσιμο ματς. Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε μετά τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια".

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης είπε: "Πρέπει να είμαστε σκληροί και έξυπνοι στην άμυνα και να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Για τα δυνατά σημεία του Πανιωνίου δήλωσε: "Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει διαφοροποιήσει την εικόνα της σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, προσθέτοντας αρκετούς έμπειρους Έλληνες παίκτες και καλούς ξένους".

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης σχολίασε: "Θα πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά πάνω στους βασικούς δημιουργούς που διαθέτει ο Πανιώνιος, κυρίως στην περιφέρεια, που σε συνδυασμό με τους αθλητικούς ψηλούς και καλούς σουτέρ, συνθέτουν έναν επικίνδυνο τρόπο παιχνιδιού".

Με «όπλο» την άμυνα θα προσπαθήσει να φύγει με τους δύο βαθμούς από την Νέα Σμύρνη ο Άρης όπως τόνισε ο Νίκος Γκίκας. Ο 24χρονος γκαρντ των "κίτρινων" για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη σημείωσε: "Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ψυχολογία πλέον και αφήσαμε πίσω μας τις δύο τελευταίες κακές εμφανίσεις. Πάμε στη Νέα Σμύρνη συγκεντρωμένοι για να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης επισήμανε: "Πρέπει να περιορίσουμε τα ατού του Πανιωνίου και κυρίως τον Κορόλεφ, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση".

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου υποστήριξε: "Ο Πανιώνιος πρόσθεσε έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του, οι οποίοι βέβαια δεν είναι για πολύ καιρό μαζί, ως ομάδα. Το ματς είναι κομβικό και για τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει μείνει πίσω και δεν έχει περιθώριο για άλλες ήττες".

Κι όσο για το πού θα στηριχθεί ο Άρης κατέληξε: "Το όπλο μας πρέπει να είναι η άμυνα. Από εκεί θα ξεκινήσουμε, για να φτάσουμε σε μία νίκη που είναι πολύ απαραίτητη για μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ