ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Θα τα δώσουμε όλα"

Πρίφτης: "Θα τα δώσουμε όλα"
INTIME SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (17/6, 19:30) τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall" στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με στόχο να ισοφαρίσει σε 2-2, παρόντος του Νίκου Λάσκαρη.

Με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά των μικρών τελικών των playoffs σε 2-2 ο Άρης υποδέχεται αύριο (17/6, 19:30) τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall".

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει υπό το βλέμμα του νέου μετόχου της ΚΑΕ Άρης Νίκου Λάσκαρη με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει αμφίβολους τους Λαμάρκους Ριντ και Ντρου Νέιμικ.

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: "Μετά την ήττα στον τρίτο αγώνα από τον ΠΑΟΚ, καλούμαστε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να οδηγήσουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς. Οι δυσκολίες της είναι δεδομένες και μεγαλώνουν όσο αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα. Η κόπωση από την πολύ μεγάλη σε μάκρος σεζόν φέρνει νέους τραυματισμούς.

Παρόλα αυτά, θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον τέταρτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δε θέλουμε να τελειώσει αύριο η σεζόν για μας, αλλά το ερχόμενο Σάββατο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την 3η θέση. Στο σημείο που βρισκόμαστε, δε χωρούν τεχνικές αναλύσεις. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλο".

Ο Άρης θα παίξει για τέταρτη συνεχόμενη φορά χωρίς τον κόσμο του και ο Πρίφτης έστειλε το μήνυμά του που ήταν: " Οι άδειες κερκίδες θα είναι και πάλι μπροστά μας. Εκτίουμε την τελευταία αγωνιστική της ποινής μας και εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία φορά που παίζουμε χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας".

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι "κιτρινόμαυροι" ολοκλήρωσαν με μία απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το αυριανό ραντεβού τους. Ο Ριντ (ενοχλήσεις στο μετατάρσιο) ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος και το αν θα πάρει μέρος είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει πριν από το τζάμπολ.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ παρά τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να νιώθει στον ώμο του σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση. Κι όσο για τον Άντριου Νέιμικ για ακόμα μία φορά πήρε μέρος σε ένα μικρό μέρος της προπόνησης και όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην προθέρμανση θα φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Πρίφτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ