ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Θα μιλήσω και ας με πουν γραφικό"

Πρίφτης: "Θα μιλήσω και ας με πουν γραφικό"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα διαιτητικά λάθη της αναμέτρησης, τα οποία κατά την άποψη του έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Η ομάδα του Άρη, αλλά και ο προπονητής της, Δημήτρης Πρίφτης, έχουν παράπονα για την διαιτησία του τελικού. Μάλιστα, στάθηκε σε ορισμένες αποφάσεις των ρέφερι, οι οποίες, κατά την άποψη του, έπαιξαν ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά. Εκαναν μεγάλη προσπάθεια. Εδωσαν μεγάλη μάχη ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν κακοί στην επίθεση. Δεν είχαμε το μακρινό σουτ με εξαίρεση το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία μας.

Στο 58-54, θα πω για μια φάση. Ας με πούνε γραφικό, αλλά θα μιλήσω. Εκεί πήρε το ριμπάουντ ο Κάμινγκς, θα μπορούσε να είναι φάουλ με δύο βολές, να γίνει το 58-56. Μετά δεχτήκαμε τρίποντο. Ηταν πολύ καθοριστικό σημείο. Κάποιες φάσεις παίζουν ρόλο. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Στρασμπούρ σε 3 μέρες. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Απέναντι σε υψηλού επιπέδου άμυνες έχουμε πρόβλημα. Χωρίς μακρινό σουτ έχουμε πρόβλημα. Αν δεν βάλουμε τρίποντα δεν μπορούμε να ανοίξουμε το σκορ. Πρέπει να βελτιωθούμε όσο μπορούμε στη συνέχεια.Το ότι δεν ήμασταν αποτελεμσατικοί στην επίθεση ήταν άλλο στοιχείο. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Η ομάδα έδωσε μάχη αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός σε τιμωρεί άμεσα όταν έχεις μικρές ολιγωρίες".

Για την ατμόσφαιρα που επικράτησε: «Είναι ανασταλτικά και για τους δύο. Εν μέσω πολέμου πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Είναι γνωστά και δεδομένα. Τι να κάνουμε όμως;»

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ