ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Ταχύτατη η Τραμπζονσπόρ"

Πρίφτης: "Ταχύτατη η Τραμπζονσπόρ"

Ο Άρης αναχώρησε το πρωί από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με τελικό προορισμό αυτό της Τραπεζούντας για την πρεμιέρα της regular season στο Eurocup κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, την προσεχή Τετάρτη (14/10, 19:00).

Η ευρωπαϊκή πορεία του Άρη στο εφετινό Eurocup ξεκινάει την Τετάρτη (14/10, 19:00) κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, στην Τραπεζούντα.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε το πρωί από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό αυτό της Τραπεζούντας έχοντας ενδιάμεσο σταθμό αυτό της Κωνσταντινούπολης για την πρεμιέρα της Α' φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, που έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του παρόντος και του Τζαμέλ Χάγκινς , και ο Θόδωρος Ζάρας μίλησαν για την πρεμιέρα του Άρη στο Eurocup κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.

Ο κόουτς του Άρη είπε: "Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ταπεινά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε. Μετά τα πρώτα παιχνίδια θα δούμε πού βρισκόμαστε και πώς είναι και οι άλλες ομάδες για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε επιμέρους στόχους. Είναι ένας αρκετά δύσκολος όμιλος. Ο Άρης επανέρχεται μετά από τρία χρόνια στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να γίνει αυτή η επάνοδος με αξιοπρέπεια. Τα διπλά παιχνίδια είναι μια ιδιαιτερότητα για μας. Από τη μία, θα μας βοηθήσουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να προσδιορίσουμε τις συνεργασίες και τη χημεία μας. Από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστούμε την ξεκούραση μεταξύ των αγώνων".

Πρίφτης: "Ταχύτατη η Τραμπζονσπόρ"

Αναφορικά με την Τραμπζονσπόρ, ο Πρίφτης επισήμανε: "Έχει μια πολύ επικίνδυνη τριπλέτα Αμερικανών στην περιφέρεια. Παίζει με ταχύτητα και έχει έμπειρους ψηλούς. Έχει πολύ καλές συνεργασίες και καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό το κάνει με ταχύτητα. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και επίπεδο Euroleague. Προέρχεται από μια βαριά ήττα και πιστεύω πως με εμάς θα είναι πολύ συγκεντρωμένη".

Κι όσο για τον γκαρντ του Άρη ανέφερε: "Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρώπη, ένα δύσκολο ματς. Έχουμε παρακολουθήσει την Τραμπζονσπόρ, είναι αρκετά καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές όταν η ομάδα παίζει στην Ευρώπη. Πρέπει να προσαρμοστούμε όμως σ’ αυτό και η λέξη κλειδί είναι η συγκέντρωση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ