ΑΡΗΣ

Πρίφτης: «Σκληροί και ανταγωνιστικοί»

Πρίφτης: «Σκληροί και ανταγωνιστικοί»
INTIME SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό στο "Nick Galis Hall", σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο πώς το περιμένει.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο πως περιμένει το αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Nick Galis Hall", για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στο arisbc,gr, τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για τη νίκη.

"Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα θα είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και ενεργοποιημένος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναμφίβολα είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα και ξέρουμε ότι το ματς έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας", ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Αναφερόμενος στον Άρη ο οποίος προέρχεται από το παιχνίδι του Σαββάτου στα Τρίκαλα όπου έφυγε νικητής υποστήριξε: "Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε κατ’ αρχήν το κομμάτι της κούρασης και της ελλιπούς προετοιμασίας, καθώς μεσολάβησαν μόλις δύο μέρες από το προηγούμενο παιχνίδι μας, όπως επίσης και κάποιους τραυματισμούς σημαντικών παικτών μας. Θέλουμε όμως να βγάλουμε ενέργεια, να είμαστε σκληροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας να είμαστε ανταγωνιστικοί".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ