ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Σεβασμός στην Κηφισιά"

Πρίφτης: "Σεβασμός στην Κηφισιά"

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε για την αυριανή (5/12, 17:00) αναμέτρηση με την Κηφισιά στο "Nick Galis Hall", συνιστώντας προσοχή στην ομάδα των βορείων προαστίων που μετρά τρεις εκτός έδρας νίκες.

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο (05/12, 17:00) την Κηφισιά στο "Nick Galis Hall" και ο Δημήτρης Πρίφτης συνιστά προσοχή στον αντίπαλο που μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το "Ζηρίνειο".

"Αντιμετωπίζουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός εκτός έδρας, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Κηφισιά έχει ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη του Λόουερι. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα και να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο" εξήγησε ο Πρίφτης στο arisbc.gr.

"Η διαχείριση των καταστάσεων είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Όπως διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα από την Μπουντούτσνοστ, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τις δύο σημαντικές νίκες που πετύχαμε, απέναντι σε ΑΕΚ και Ούνικς Καζάν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στους τομείς της άμυνας και του ριμπάουντ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη νίκη", κατέληξε ο προπονητής των "κίτρινων".

Με Σίμτσακ κόντρα στην Κηφισιά

Στο μεταξύ ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος έχασε μέρος της προετοιμασίας εξαιτίας του χτυπήματος που δέχθηκε στην πρόσφατη αναμέτρησή τους με την Ούνικς Καζάν για το Eurocup, έδωσε το "παρών" στη σημερινή προπόνηση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πρίφτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ