ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Πρέπει να βρούμε αποθέματα ενέργειας"

Πρίφτης: "Πρέπει να βρούμε αποθέματα ενέργειας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για τον αγώνα των "κιτρίνων" με το Λαύριο (6/2, 17:00) τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να βρει αποθέματα ενέργειας και να παρουσιαστεί προσεκτική απέναντι στους νεοφώτιστους.

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι στη Λιθουανία και μία ήττα που ίσως στοιχίσει την πρόκριση στους "16" του Eurocup, ο Άρης στρέφει το βλέμμα του εκ νέου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "κίτρινοι" υποδέχονται το Λαύριο (6/2, 17:00) αναζητώντας μία ακόμη νίκη εντός των συνόρων που θα τους διατηρήσει στο κόλπο για την τρίτη θέση της regular season.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε ότι " η νέα στροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μας βρίσκει αντιμέτωπους με το Λαύριο, σε έναν αγώνα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους μας. Μετά το επίπονο ταξίδι της επιστροφής από τη Λιθουανία, πρέπει να βρούμε μέσα σε μία μέρα τα αποθέματα ενέργειας για να συνεχίσουμε νικηφόρα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ", για να προσθέσει:

" Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, η οποία έχει βάλει προβληματισμούς στους περισσότερους φετινούς αντιπάλους της και έχει ενισχυθεί με την απόκτηση ποιοτικών παικτών, όπως ο Μπολντς και ο Κέσελ. Εμείς από την πλευρά μας, πέρα από την ενέργεια, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ