ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί"

Πρίφτης: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί"
Πρίφτης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στο Λαύριο με μία δεύτερη προπόνηση στο ΣΕΦ με στόχο να κάνει το τρία στα τρία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ (31/10, 17:00).

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από το διπλό στο Καζάν ο Άρης θα ψάξει να τριτώσει το καλό αύριο (31/10, 17:00) στο Λαύριο πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στα θετικά για τον Δημήτρη Πρίφτη εκτός της ανεβασμένης ψυχολογίας των παικτών του από την εκτός έδρας νίκη επί της Ούνιξ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης των ομίλων στο Eurocup είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο τεχνικός του Άρη ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της ομάδας του για το αυριανό παιχνίδι στο Λαύριο με μία δεύτερη προπόνηση στο ΣΕΦ με το απουσιολόγιό του να ήταν λευκό.

Πως όμως αντιμετωπίζει ο Πρίφτης το Σαββατιάτικο παιχνίδι της ομάδας του στο Λαύριο για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ; "Μας περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση στο Λαύριο. Αφενός ο αντίπαλος μας είναι μία καλή και πολύ μαχητική ομάδα, όπως έδειξε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αφετέρου πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας μετά το αποτέλεσμα στο Καζάν.

Το Λαύριο είναι μία σκληρή ομάδα, με καλή άμυνα και σωστά μοιρασμένους ρόλους στο παιχνίδι του. Για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί από το ξεκίνημα, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τομέας που έχει αποδειχτεί καθοριστικός ως τώρα. Από την άλλη, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην κούραση από το ταξίδι στο Καζάν".

Η αποστολή του Άρη θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα μεταβεί αύριο το μεσημέρι στο Λαύριο για το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17:00 διαμένοντας για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στην Αθήνα, ενώ μετά από την λήξη του θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα και από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ