ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Πιο δύσκολο το ματς στο Ζηρίνειο"

Πρίφτης: "Πιο δύσκολο το ματς στο Ζηρίνειο"

Ο Άρης δοκιμάζεται στο Ζηρίνειο με στόχο το sweep στη σειρά με την Κηφισιά (23/4, 18:00) και οι Δημήτρης Πρίφτης, Βασίλης Σίμτσακ αναφέρθηκαν στη "μάχη" για την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (23/04, 18:00) με την Κηφισιά στο "Ζηρίνειο" και οι Δημήτρης Πρίφτης, Βασίλης Σίμτσακ εξήγησαν τι πρέπει να κάνουν οι "κίτρινοι" ώστε να "σφραγίσουν" την πρόκριση στα ημιτελικά.

"Στα playoffs δεν έχεις την πολυτέλεια να σταθείς σε ένα θετικό ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα για πολλή ώρα κι έτσι από τη Δευτέρα η προσοχή μας είναι απόλυτα επικεντρωμένη στον δεύτερο αγώνα με την Κηφισιά. Η τελική διαφορά των 18 πόντων είναι τελείως πλασματική και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του πρώτου αγώνα" εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στο arisbc.gr

Συνεχίζοντας ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: "Τώρα παίζουμε στο Ζηρίνειο και πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το ματς του περασμένου Σαββάτου, αλλά και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, όπως κάναμε στο τελευταίο επτάλεπτο της προηγούμενης αναμέτρησης. Ο προσεχής αγώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος σε σχέση με τον πρώτο και πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και αποτελεσματικότητα στο ριμπάουντ".

Ο Βασίλης Σίμτσακ από την πλευρά του επισήμανε: "Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς στην Κηφισιά. Μία ομάδα την οποία μπορεί να κερδίσαμε τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες φέτος, αλλά μας δυσκόλεψε σε όλες τις αναμετρήσεις. Πρόκειται για μία καλοδουλεμένη ομάδα, με καλό υλικό, που βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους της".

Αναλύοντας τις μέχρι τώρα "μάχες" με την Κηφισιά, ο έμπειρος φόργουορντ – σέντερ ανέφερε: "Στους δύο εντός έδρας αγώνες μας κερδίζαμε με διαφορά 4 πόντων στο 30', πριν ξεσπάσουμε στο τέλος, ενώ πρόσφατα στο Ζηρίνειο κερδίσαμε με ένα σερί 8-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όλα αυτά δείχνουν ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ξεκινώντας όπως πάντα από την άμυνα. Στόχος μας είναι σαφώς να τελειώσουμε την υπόθεση – πρόκριση, ώστε να μη χρειαστεί τρίτος αγώνας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ