ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς"

Πρίφτης: "Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς"
Πρίφτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης υποδέχεται την Κηφισιά (16/4, 18:00) στον πρώτο προημιτελικό των playoffs και ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε ότι οι "κίτρινοι" καλούνται να επιβεβαιώσουν την καλή πορεία τους στην κανονική περίοδο.

Τα playoffs της Basket League ξεκινούν και ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλυσε τις σκέψεις του για τον πρώτο προημιτελικό με την Κηφισιά (16/4, 18:00) μέσα από γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε πως "ξεκινά το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, όπου παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς και τα λάθη δε συγχωρούνται. Εμείς καλούμαστε να πιστοποιήσουμε την καλή πορεία μας στην κανονική περίοδο. Απέναντί μας έχουμε την Κηφισιά, μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που φαίνεται από την πολύ καλή πορεία της και τη θέση που κατέλαβε στη βαθμολογία. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ποιότητα μέσα και έξω από τη ρακέτα, παίζει πιεστική άμυνα και σε υψηλό ρυθμό στην επίθεση, όπως δείχνει και η υψηλή παραγωγικότητά του στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου".

Αναλύοντας τον αγώνα υπογράμμισε πως "το γεγονός πως και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου κερδίσαμε δύσκολα, μας κάνει να περιμένουμε μία εξαιρετικά δύσκολη σειρά. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, με ενέργεια και ένταση στην άμυνα, συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ