ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Όλα ξεκινούν από την άμυνα"

Πρίφτης: "Όλα ξεκινούν από την άμυνα"
Πρίφτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τον τρίτο μικρό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. "Μετρήσαμε τα λάθη μας, πρέπει να τα διορθώσουμε", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του τρίτου μικρού τελικού, υπογραμμίζοντας ότι όλα ξεκινούν από την άμυνα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: "Έχουμε μπροστά μας την τελευταία ευκαιρία για να μείνουμε ζωντανοί στη σειρά με την Α.Ε.Κ. και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Μας περιμένει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον αντίπαλο τον ξέρουμε και μας ξέρει καλά και δεν υπάρχουν μυστικά.

Εμείς από την πλευρά μας μελετήσαμε τα λάθη που κάναμε στους δύο προηγούμενους αγώνες και καλούμαστε να τα διορθώσουμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα, με στόχο να μειώσουμε το παθητικό των προηγούμενων αγώνων, ενώ πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ