ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Να σταθεροποιηθούμε στις υψηλές θέσεις"

Πρίφτης: "Να σταθεροποιηθούμε στις υψηλές θέσεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως στόχος του Άρη είναι να παραμείνει στις υψηλές θέσεις, ενώ ο Σπύρος Μούρτος σχολίασε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Στον ΕΣΑΚΕ μίλησαν ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, μιλώντας για την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους "κιιτρινόμαυρους" να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα (8/10) τα Τρίκαλα στην Θεσσαλονίκη.

Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής): "Ο φετινός μας στόχος είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε. Ένας γενικός στόχος που μπορώ να προσδιορίσω είναι ο εξής: Να σταθεροποιηθούμε, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Η κατάρτιση των ρόστερ των ομάδων δείχνει ότι αρκετοί σύλλογοι έχουν δυναμώσει σημαντικά. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούμε όλοι μας... Να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε υψηλό επίπεδο. Εύχομαι ο φίλαθλος κόσμος να βρίσκεται στα γήπεδα και να ενθαρρύνει τις ομάδες. Άλλωστε και εμείς για τον κόσμο ουσιαστικά παίζουμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τα μέλη τους αγωνιστική, αλλά και γενικότερη υγεία".

Σπύρος Μούρτος(αρχηγός): "Αρχικά θέλω να ευχηθώ μία καλή σεζόν, με υγεία πάνω απ’ όλα για ολόκληρη την μπασκετική οικογένεια και όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Πιστεύω ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος θα είναι πιο υψηλό και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με μεγάλες συγκινήσεις εντός παρκέ και χωρίς παρατράγουδα εκτός αυτού. Στον Άρη περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το φετινό πρωτάθλημα. Τα τελευταία δύο χρόνια σταθεροποιήσαμε τη θέση μας στην πρώτη τετράδα και θα είναι ευχής έργον να καταφέρουμε φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είμαστε ακόμα στην αρχή και χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, όμως πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Η τακτική μας δεν αλλάζει: Σκληρή δουλειά, χαμηλά το κεφάλι και βήμα βήμα. Αυτό είναι το μυστικό για να ανταπεξέλθουμε σε μία σεζόν με πολλές υποχρεώσεις και απαιτήσεις".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ