ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Να δεθούμε εντός και εκτός παρκέ"

Πρίφτης: "Να δεθούμε εντός και εκτός παρκέ"

Ο Δημήτρης Πρίφτης επέστρεψε στις υποχρεώσεις του στον Άρη για να εντατικοποιήσει τη δουλειά που έκαναν οι συνεργάτες του πριν την τελική ευθεία της προετοιμασίας και ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, επέστρεψε στις υποχρεώσεις του για να εντατικοποιήσει τη δουλειά των συνεργατών του πριν από την τελική ευθεία της προετοιμασίας και ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: "Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα, έγινε εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είμαστε σε καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά. Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες και η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Στόχος είναι να «δεθούμε» εντός και εκτός παρκέ και τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά".

Μιλώντας για το 2ο Nick Galis Cup, τόνισε: "Θα δώσουμε τα πιο δυνατά, μέχρι τώρα, τεστ και θα δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, οπότε αυτοί οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ