ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Μία νίκη ακόμη για την 3η θέση"

Πρίφτης: "Μία νίκη ακόμη για την 3η θέση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ο Άρης θέλει μία ακόμη νίκη ώστε "σφραγίσει" την 3η θέση στο πρωτάθλημα και αυτήν θα θελήσει να κατακτήσει η ομάδα του στο Ρέθυμνο.

Για την 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στην Κρήτη το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (2/4) και στόχος των "κιτρινόμαυρων" είναι η νίκη, ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας για την αναμέτρηση, είπε τα εξής: "Χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε μία καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατή όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Το Ρέθυμνο έχει αξιόλογο ρόστερ και σωστή κατεύθυνση στο παιχνίδι του και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα αν επιβάλει το ρυθμό του. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα και να έχουμε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ελέγχοντας παράλληλα τα ριμπάουντ και περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατό τα λάθη μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ