ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Μεγάλος αγώνας για το EuroCup"

Πρίφτης: "Μεγάλος αγώνας για το EuroCup"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για την επιστροφή των "κίτρινων" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τονίζοντας πως έγινε μεγάλος αγώνας από τη διοίκηση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Άρης επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι "κίτρινοι" ενημερώθηκαν χθες (29/6) πως πήραν την πολυπόθητη wild card για το EuroCup της νέας αγωνιστικής περιόδου , με τον Δημήτρη Πρίφτη να μιλά στο σάιτ της ΚΑΕ για το τι σημαίνει η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο 47χρονος προπονητής είπε αρχικά πως " σίγουρα η ικανοποίηση για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη είναι μεγάλη. Χαίρομαι που οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας είχαν αίσιο τέλος, γιατί γνωρίζω ότι έγινε μεγάλος αγώνας προς αυτήν την κατεύθυνση. Είχα πει ότι εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα είναι πολύ καλό να παίξει ο Άρης στην Ευρώπη, μετά από τρία χρόνια απουσίας. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν τώρα με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη, η οποία εξασφαλίζει την απαιτούμενη συνέπεια. Είναι ένας τομέας στον οποίο η Ευρωλίγκα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και η παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη σαφώς έπαιξε μεγάλο ρόλο στη wild card που πήρε ο Άρης για το EuroCup", για να καταλήξει λέγοντας:

" Όπως γίνεται κατανοητό, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλάζουν με την ομάδα να δίνει δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Θα υπάρχει καλύτερος ρυθμός, ενώ απαιτείται μεγαλύτερο βάθος για να τα φέρουμε εις πέρας στη διπλή υποχρέωση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φανεί ο Άρης αντάξιος της ιστορίας του, σ’ αυτήν την πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ