ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Με όλες μας τις δυνάμεις"

Πρίφτης: "Με όλες μας τις δυνάμεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης υποδέχεται τη Δευτέρα (7/11, 19:00) στη Nick Galis Hall τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης έδωσε το στίγμα του.

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Άρη για το ντέρμπι της Δευτέρας (7/11, 19:00) στη Nick Galis Hall με τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης έδωσε το στίγμα του.

"Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλο βάθος και ποιότητα και έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας, αφού έχει διατηρήσει τον «κορμό» του τα τελευταία χρόνια, κάνοντας κάποιες σημαντικές προσθήκες", είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναφορικά με τους τομείς που θα κρίνουν την αναμέτρηση, ο κόουτς του Άρη δήλωσε: "Εμείς έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον δρόμο.

Για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, να σταματήσουμε το transition του Ολυμπιακού, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ.

Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών δεν είναι σύμμαχός μας, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι της Δευτέρας".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Πρίφτης υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Βλάντο Γιάνκοβιτς που κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Αντίθετα παραμένει αμφίβολος ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και σίγουρος απών ο τραυματίας Βασίλης Καββαδάς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ