ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Μας κλόνισαν οι ελλείψεις των πάουερ-φόργουορντ"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην απουσία των "4αριών" της ομάδας, καθώς ο Άρης έπαιξε δίχως τους Τσαϊρέλη και Σανικίτζε και τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν αρκετά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να βάλει εύκολους πόντους.

Αν και ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο (44-43), τελικά γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με σκορ 95-74. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης έκανε το σχόλιο του για το ματς.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη δήλωσε τα εξής: "Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ήταν πολύ χρήσιμο παιχνίδι για το χτίσιμο της ομάδας, κυρίως στο κομμάτι της νοοτροπίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι ελλείψεις των πάουερ φόργουορντ σίγουρα κλόνισαν λίγο τη συνοχή μας, κυρίως στο κομμάτι της επίθεσης και σε ό,τι αφορά την ανάπτυξή μας.

Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε σ’ αυτήν την ιδιαιτερότητα και στις ελλείψεις που είχαμε. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι πως κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία έδωσαν στον Ολυμπιακό αρκετούς εύκολους πόντους στον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό. Γι’ αυτό το σκορ είχε τόσο μεγάλη έκταση. Είμαστε σε διαδικασία βελτίωσης, πρέπει να βρούμε ακόμα καλύτερη χημεία και συνοχή και αυτό θέλει κάποιο χρόνο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ