ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Ξεχνάμε ΠΑΟΚ, τώρα Ούνιξ"

Πρίφτης: "Ξεχνάμε ΠΑΟΚ, τώρα Ούνιξ"

Ο Άρης ξεκίνησε το ταξίδι του με τελικό προορισμό το Καζάν, όπου την Τετάρτη (28/10) θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ για το Eurocup. Πελεκάνος: "Αντίπαλος επιπέδου Euroleague".

Με προορισμό το Καζάν αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (26/10) η αποστολή του Άρη, όπου την Τετάρτη (28/10) θα παίξω κόντρα στη τοπική Ούνιξ του Κώστα Καϊμακόγλου, για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup.

Η αποστολή του Άρη θα πάει πρώτα στη Κωνσταντινούπολη όπου και θα διαμείνει εκεί το βράδυ. Την Τρίτη (27/10) θα ταξιδέψει για την ρωσική πόλη, φτάνοντας στον τελικό της προορισμό.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχοντας στην διάθεση του όλους τους παίκτες του και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για την αναμέτρηση κόντρα στην Ούνιξ Καζάνυποστήριξε: " Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι σαφές ότι έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή στη Ρωσία, αντιμετωπίζοντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup.

Η Ούνιξ Καζάν είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας με πλούσιο ρόστερ και λύσεις σε κάθε θέση. Το έργο μας γίνεται ακόμα δυσκολότερο με δεδομένο το επίπονο ταξίδι στη Ρωσία. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από αυτόν τον αγώνα.

Παράλληλα, μέσα από τους διπλούς αγώνες, στοχεύουμε και στη βελτίωσή μας ως ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ούνιξ και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παραγωγικότητα του αντιπάλου".

Πελεκάνος: "Φοβορί είναι η Ούνιξ"

Από την μεριά των παικτών του Άρη μίλησε ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος σχολίασε τα εξής: "Προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες, δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα επί των Αρκαδικού και ΠΑΟΚ και μία επί της Μπούντουτσνοστ στη 2η αγωνιστική του EuroCup.

Δείχνουμε πως έχουμε βρει ρυθμό και όσο περνάνε τα παιχνίδια θεωρώ πως συνεχώς θα βελτιωνόμαστε. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Ούνιξ Καζάν είναι εξαιρετικά μεγάλος. Πρόκειται για μια ομάδα με δυνατό και έμπειρο ρόστερ.

Είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και αυτό το δείχνουν και τα έως τώρα αποτελέσματά της. Το γεγονός ότι την αντιμετωπίζουμε στην έδρα της κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως σκοπεύουμε να παραδοθούμε αμαχητί. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την έκπληξη'.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ