ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Έχω αγανακτήσει και έχω κουραστεί"

Πρίφτης: "Έχω αγανακτήσει και έχω κουραστεί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν έξαλλος στην συνέντευξη Τύπου, τόσο με το γεγονός πως αποβλήθηκε, όσο και από την συμπεριφορά της διαιτησίας στην αναμέτρηση. "Ο σβέρκος του Καββαδά ξεκόλλησε", σχολίασε.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης Άρης - ΑΕΚ, στον οποίο η "Ένωση" έκανε το 2-0 στην σειρά στην Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν έξαλλος. Ο κόουτς των γηπεδούχων ήταν εκνευρισμένος τόσο με το γεγονός πως αποβλήθηκε από το παιχνίδι, όσο και από την συμπεριφορά της διαιτησίας στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε τα εξής: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και τους ζητώ συγγνώμη που δεν ήμουν μαζί τους στο μισό παιχνίδι. Ο, τι κάνω εδώ και τρία χρόνια, το κάνω με όλη μου τη ψυχή χωρίς να σκέφτομαι την επόμενη στιγμή. Το ίδιο και οι παίκτες, ειδικά στο τέλος της χρονιάς. Το πώς παλεύουμε αυτά τα ματς, δείχνει κάτι".

Για την διαιτησία: "Έχω αγανακτήσει και έχω κουραστεί. Αν θέλουν να κρυφτούν πίσω απ' το ότι εγώ είμαι γραφικός και γκρινιάζω, μπορούν να το κάνουν. Ας ασχοληθεί η ΚΕΔ και η ΕΟΚ που είναι τα αρμόδια όργανα για τη διαιτησία. Ας μην συζητάμε για επί μέρους φάσεις. Να πω αν ο σβέρκος του Καββαδά ξεκόλλησε από την αγκωνιά, αν ο Κάμινγκς έσπασε το πλευρό του σε φάση που χρεώθηκε με φάουλ..."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ