ΑΡΗΣ

Με Χάγκινς στην Αθήνα ο Άρης

Με Χάγκινς στην Αθήνα ο Άρης

Ο Τζαμέλ Χάγκινς θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών με την ΑΕΚ ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε πως οι "κίτρινοι" είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη.

Ο Τζαμέλ Χάγκινς παραμένει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα αφού υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί πόδι στον προημιτελικό με την Κηφισιά ωστόσο θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το αυριανό (28/5, 19:00) τέταρτο ματς της σειράς των μικρών τελικών με την ΑΕΚ, μολονότι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να γίνουν η δεύτερη ομάδα στην ιστορία των μικρών τελικών που ανατρέπει το εις βάρος της 0-2 μετά τον Πανιώνιο του 2008 ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για το Game 4: "Με τη νίκη μας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ διατηρήσαμε τις ελπίδες μας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και πάμε στην Αθήνα για ακόμα έναν δύσκολο αγώνα. Γνωρίζουμε ότι μόνο με νίκη θα παραμείνουμε ζωντανοί και είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη. Σίγουρα είναι θετικό το ότι θα έχουμε και πάλι στη σύνθεσή μας τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως επιστροφές θα έχει και ο αντίπαλός μας".

Συνεχίζοντας ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε: "Εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να βγάλουμε όσα αποθέματα ενέργειας μας έχουν απομείνει. Για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, όπως συνέβη στα τελευταία 15’ της τρίτης αναμέτρησης, να έχουμε σωστό «διάβασμα» και καλές επιλογές στην επίθεση, αλλά και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ