ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Ενέργεια και ένταση στην άμυνα"

Πρίφτης: "Ενέργεια και ένταση στην άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης διεκδικεί την έκτη συνεχόμενη νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στην Καβάλα (20/2, 17:00) και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της "Ένωσης" ενώ περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση.

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/02, 17:00) την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας και ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι "κίτρινοι" για να πανηγυρίσουν την έκτη συνεχόμενη νίκη στην κανονική περίοδο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

"Μας περιμένει μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο αντίπαλός μας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, έχοντας τέσσερις νέους ξένους παίκτες σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, στο «Nick Galis Hall». Η εικόνα της Καβάλας το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή, εντός κι εκτός έδρας, και ειδικά στην Καλαμίτσα είναι πολύ επικίνδυνη για κάθε ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να έχουμε ενέργεια και ένταση στην άμυνα και να εμφανιστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάναμε στους πρόσφατους αγώνες μας. Τα ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης" ήταν το μήνυμα του προπονητή του Άρη στο arisbc.gr

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στο "NickGalis Hall". Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι έτσι οι "κίτρινοι" θα παραταχθούν πλήρεις απέναντι στην Καβάλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ