ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Δύσκολο το παιχνίδι στην Κηφισιά"

Πρίφτης: "Δύσκολο το παιχνίδι στην Κηφισιά"
Πρίφτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης προπονήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αναχώρησε για την Κηφισιά για το ματς του Σαββάτου (12/3, 16:15), ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς.

Ο Άρης ολοκλήρωσε με μία μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (Σάββατο 12/03, 16:15, NS2 HD, Λεπτό προς Λεπτό), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου θα προσπαθήσει να πάρει την 8η συνεχόμενη (και 17η συνολικά) νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος έβγαλε και σήμερα ένα μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας μας, η οποία αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα. Πριν από την προπόνηση, έγινε ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρης Φλιώνης, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και Τζέρελ ΜακΝίκλ

"Ρυθμός, ενέργεια και σωστές επιλογές"

Ο κόουτς του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση στο Ζηρίνειο": "Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Κηφισιά. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και είναι οργανωμένη και με στόχο στην επίθεση. Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, λύσεις σε όλες τις θέσεις και έχει ενισχυθεί σημαντικά στη διάρκεια της σεζόν, κάτι που απεικονίζεται και στην πορεία της στον δεύτερο γύρο", τόνισε συνέχισε: "Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε ρυθμό, ο οποίος είναι εύλογο να χάνεται μετά από 15μερο κενό, να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Όπως στα περισσότερα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, η μάχη των ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την έκβαση του αγώνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ