ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Δεν έχω μιλήσει με ομάδα, πλην του Άρη"

Πρίφτης: "Δεν έχω μιλήσει με ομάδα, πλην του Άρη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε τον απολογισμό της πορείας του Άρη φέτος, επισημαίνοντας πως η ομάδα του έκανε σπουδαία πράγματα στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Άρης ηττήθηκε από την ΑΕΚ (89-81), τερματίζοντας εν τέλει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο προπονητής του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την επικράτησή της στη σειρά των μικρών τελικών, για να δηλώσει εν συνεχεία:

" Το κακό έγινε στο πρώτο ματς. Ένα κακό δεκάλεπτο μας στέρησε τη νίκη και από εκεί και πέρα ανατράπηκαν οι ψυχολογικές προϋποθέσεις. Θα ήθελα να πω δυο λόγια σαν επίλογο αυτής της χρονιάς. Έγινε μια σπουδαία σεζόν από την πλευράς μας. Παίξαμε 55 ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Η ομάδα μου με μικρομεσαίο μπάτζετ ανταγωνίστηκε και επικράτησε έναντι ομάδων με πενταπλάσια δεκαπλάσια μπάτζετ,. Με κάνει περήφανο αυτό. Η ομάδα κυριολεκτικά... ξεχειλώθηκε. Αναμφίβολα θα μπορούσαμε να κλείσουμε καλύτερα την σεζόν, αλλά αυτό δεν έγινε. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, μεγάλες νίκες στην σεζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τέτοιους ανθρώπους γύρω σου. Ευχαριστώ την οικογένεια Λάσκαρη που μ’ εμπιστεύτηκε και με στήριξε. Η συνεργασία μας ήταν σοβαρή και πολιτισμένη. Ευχαριστώ τον Λευτέρη Αρβανίτη που του οφείλω την συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια και φυσικά τον υπέροχο κόσμο μας. Είναι το στίγμα αυτής της ομάδας ο κόσμος, το γήπεδο σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ήταν sold out. Καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους".

Σε ερώτηση για το μέλλον του στον Άρη, απάντησε πως " δεν θέλω να συζητήσουμε κάτι τέτοιο τώρα, ας ηρεμήσουμε μετά από μία μαραθώνια σεζόν. Θα κάνουμε κάποια συνάντηση με την διοίκηση. Εγώ ήμουν απορροφημένος σε αυτά που κάναμε στο γήπεδο καθ' όλη την χρονιά. Προσπάθησα ν’ απομονώσω το μυαλό μου. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη εκτός από τον Άρη. Δεν είναι αποχαιρετιστήρια η ομιλία μου, σε καμία περίπτωση. Την έκανα και πέρυσι. Απλά στο τέλος κάθε σεζόν θέλω να ευχαριστώ ονομαστικά τον κάθε έναν ξεχωριστά στην ομάδα".

Τέλος, ο Σπύρος Μούρτος τόνισε: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση της 3η θέσης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Θεωρώ επιτυχημένη την χρονιά. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε άσχημα από την αρχή και κυνηγάγαμε το σκορ συνέχεια και όταν τους φτάναμε μας τιμωρούσαν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ