ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Αν δεν έχεις ενέργεια στην άμυνα, έχεις πρόβλημα"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Καλύτερη άμυνα και γενικά διαφορετικό πρόσωπο περιμένει από τον Αρη ο Δημήτρης Πρίφτης στον αυριανό 2ο μικρό Τελικό (31/5, 17:30) στο Αλεξάνδρειο.

Το πρώτο δείγμα γραφής του Αρη στο ΟΑΚΑ δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς υπέστη βαριά ήττα από την ΑΕΚ (90-74) και κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δημήτρης Πρίφτης ξέρει βέβαια ότι μέσα στο γήπεδο του ο Αρης θα παρουσιαστεί διαφορετικός, καλύτερος στον δεύτερο μικρό τελικό, που θα φιλοξενηθεί στο Αλεξάνδρειο (31/5, 17:30).

" Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και δεν έχουμε το περιθώριο να στεκόμαστε για πολύ σε μία νίκη ή μία ήττα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα του προηγούμενου αγώνα με την ΑΕΚ, τα οποία κυρίως έχουν να κάνουν με την άμυνα. Σε τέτοιους αγώνες, αν δεν έχεις ενέργεια στην άμυνα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Οι απουσίες μας στο προηγούμενο ματς μάς στοίχισαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ενώ και η αποβολή του Καββαδά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα" δήλωσε ο προπονητής του Αρη στο arisbc.gr.

" Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδό μας, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας. Πέρα από τον αμυντικό τομέα, πρέπει να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και αποτελεσματικότητα, ώστε να φέρουμε τη σειρά στα ίσια και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε με αξιώσεις την 3ηθέση" υπογράμμισε στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ