ΑΡΗΣ

Πολυμορφικό αθλητικό κέντρο με πλάνο πενταετίας ετοιμάζει ο Λάσκαρης

Πολυμορφικό αθλητικό κέντρο με πλάνο πενταετίας ετοιμάζει ο Λάσκαρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την αποκάλυψη ότι έχει στα πλάνα του τη δημιουργία πολυμορφικού αθλητικού κέντρου έκανε ο Νίκος Λάσκαρης σε τηλεοπτική εκπομπή. Πλάνο πενταετίας έχει ο ισχυρός άνδρας του Αρη.

Ο Νίκος Λάσκαρης μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του "Δίκη του ΣΚΑΪ" για μία υπόθεση κατάσχεσης στην οποία εμπλέκεται, ωστόσο η είδηση που αφορά τον κόσμο του Αρη και της Θεσσαλονίκης είναι άλλη: ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ έχει στα πλάνα του για την επόμενη πενταετία τη δημιουργία πολυμορφικού αθλητικού κέντρου στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ελβετίας Θεσσαλονίκης, κοντά στο "Χαριλάου" σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικού κόστους που θα ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

" Όταν ενημερώθηκα τυχαία, εν μέσω μίας άλλης επαγγελματική μου δραστηριότητας ότι ο Άρης είχε οικονομικό θέμα και θα έπεφτε στην Β’ Εθνική λόγω χρεών ήταν μια πολύ σύντομη απόφαση που πήρα. Το συζήτησα με τη σύζυγό μου και αποφασίσαμε να αποκτήσουμε τον Άρη. Τότε δεν ξέραμε που μπλέκουμε. Όχι, φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Θέλουμε να ξανακάνουμε τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του μπάσκετ, έχουμε μεγάλα πλάνα για τον Άρη μας" τόνισε ο Νίκος Λάσκαρης.

" Θα δημιουργήσουμε ένα πολυμορφικό κέντρο, όχι μόνο αθλητικού περιεχομένου, που όμοιό του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια. Είναι ένα έργο αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Γι’ αυτό σας είπα νωρίτερα ότι η απαίτηση των 60 εκατομμυρίων δεν έχει σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες μας" συνέχισε ο ισχυρός άνδρας του Αρη. " Είναι ένα έργο που θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας. Δεν είναι επικοινωνιακός αντιπερισπασμός. Όταν πήραμε τις μετοχές του Άρη δεν επιτρέψαμε σε κανέναν να το επικοινωνήσει. Πρώτα πληρώσαμε και μετά το ανακοινώσαμε. Συνεργαζόμαστε με ένα γκρουπ που έχει στήσει πάνω από 200 γήπεδα. Δε θα έχει ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο η Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να κάνουμε κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας, να φέρουμε πράγματα στην Ελλάδα από την Αμερική και την Ασία".

"Εκβιασμός με σκοπό το διασυρμό της δημόσιας εικόνας μου"

Στο πλαίσιο της εκπομπής ο Νίκος Λάσκαρης τόνισε ακόμα ότι υπάρχει όντως συντηρητική κατάσχεση 60 εκατομμυρίων ευρώ της περιουσίας του (συγκεκριμένα του ακινήτου που έχει στη Μύκονο) και κατ' επέκταση των μετοχών του στην ΚΑΕ λόγω της δικαστικής διαμάχης με Λετονό επιχειρηματία, ωστόσο τόνισε ότι " είναι ένας εκβιασμός με σκοπό τον διασυρμό της δημόσιας εικόνας μου και στόχο να πάρουν χρήματα που δεν τους ανήκουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ