ΑΡΗΣ

Πληρωμένοι στο φιλικό

Πληρωμένοι στο φιλικό
INTIME SPORTS

Ο Άρης αντιμετωπίζει στις 17:00 τον ΚΑΟΔ στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας σε φιλικό παιχνίδι με τους παίκτες της ομάδας να έλαβαν μέρος των χρημάτων τους.

Με τους παίκτες του Άρη να έλαβαν μέρος των χρημάτων τους ταξίδεψαν για την Δράμα όπου στις 17:00 θα αντιμετωπίσουνε τον ΚΑΟΔ σε φιλικό παιχνίδι στο «Δημήτρης Κραχτίδης».

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μίλαν Μίνιτς σε σχέση με την χθεσινή προπόνηση συμπεριέλαβε στην αποστολή του δύο από τους παίκτες του που αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μούρτο και τον Τζέρεμι Χαντ που παρόλα αυτά δεν είναι βέβαιο αν τελικά θα αγωνιστούνε κόντρα στην ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο πρώτος είχε χθες ενοχλήσεις στον αχίλλειό του και δεν προπονήθηκε και ο δεύτερος προσβλήθηκε από ίωση. Αμφότεροι πάντως αναμένεται να κάν0ουνε ζέσταμα με τον Σέρβο τεχνικό να αποφασίζει αν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ένα φιλικό που διεξάγεται με αφορμή και την διακοπή – 17 ημερών – του πρωταθλήματος με τον Άρη να μπαίνει στην τελική ευθεία εν όψει και του παιχνιδιού της επανέναρξης του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Την αποστολή του Άρη εν τω μεταξύ δεν ακολούθησαν οι νεαροί Στέλιος Πουλιανίτης και Κώστας Μήτογλου οι οποίοι προπονούνται με την εφηβική ομάδα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στα Τρίκαλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ