ΑΡΗΣ

Πλήρης... στροφή για Άρη στην Τραμπζονσπόρ

Πλήρης... στροφή για Άρη στην Τραμπζονσπόρ
Τσούπκοβιτς INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Τετάρτης (18/11, 19:00) με την τουρκική Τραμπζονσπόρ για την 6η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup, ξεκίνησε την Δευτέρα με διπλή προπόνηση στη Nick Galis Hall αφήνοντας πίσω την ήττα στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο.

Σε ρυθμούς του παιχνιδιού της Τετάρτης (18/11, 19:00) με την τουρκική Τραμπζονσπόρ για την 6η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup κινούνται στον Άρη με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Η μίνι προετοιμασία για το μεθαυριανό ραντεβού της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την Δευτέρα με διπλή προπόνηση στη Nick Galis Hall με άπαντες να αφήνουν πίσω τους την ήττα στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Πρίφτης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του υπό τις οδηγίες του.

Αυτό γιατί οι Τζαμέλ Χάγκινς και Βασίλης Ξανθόπουλος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως και ο Τζερέλ ΜακΝίλ στον τετρακέφαλό του. Μάλιστα πριν από την απογευματινή προπόνηση, το τεχνικό τιμ του Άρη ανέλυσε μέσω βίντεο τον προσεχή αντίπαλο με την αυριανή μέρα να περιλαμβάνει μία μεσημεριανή προπόνηση.

Κατά τα άλλα όπως ξεκαθάρισε ο Πρίφτης μετά την Σαββατιάτικη ήττα στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Μέσω της τοποθέτησής του ο τεχνικός του Άρη φρόντισε να αποτελέσει για μία ακόμη φορά ασπίδα στην αμφισβήτηση που καλά κρατεί για τον Σέρβο φόργουορντ.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τα υπάρχοντα δεδομένα θα αλλάξουν στα επόμενα παιχνίδια με τα αποτελέσματα να αποτελέσουν κριτήριο. Επί του παρόντος ωστόσο αυτό που προέχει είναι το μεθαυριανό παιχνίδι με την Τραμπζοσπόρ και η διατήρηση του εντός έδρας αήττητου στον όμιλο του Eurocup στον δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Μάλιστα αποτελεί και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανασυνταχθεί η ομάδα και να ανακτήσει την ψυχολογία της εν όψει της συνέχειας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ