ΑΡΗΣ

Πλακέτα από τον Παναθηναϊκό

Πλακέτα από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέρα από την παρουσία του στο 1ο τουρνουά Nick Galis Cup τίμησε τον Νίκο Γκάλη με αφορμή και την παρουσία του στην ομάδα.

Με αφορμή και την παρουσία του στην ομάδα του Παναθηναϊκό εκτός από τα 13 χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Άρη ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα μεταξύ των δύο παιχνιδιού της πρώτης μέρας του 1ου τουρνουά Nick Galis Cuo ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τζένεραλ μάνατζέρ της, Μάνος Παπαδόπουλος, παρέδωσε μια τιμητική πλακέτα στον Γκάλη.

''Χάρηκα με τη νίκη, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Εάν, βέβαια, συνεχίζουν να κερδίζουν, θα έρχομαι κάθε μέρα'', σχολίασε ο ''Νικ'' για τη νίκη νωρίτερα του Άρη επί της τουρκικής Μπάνβιτ.

Ακόμη μεταξύ του δεύτερου και τρίτου δεκαλέπτου του παιχνιδιού ανάμεσα του Άρη με την τουρκική Μπάνβιτ η ΚΑΕ Άρης τίμησε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία της ομάδας.

Αρχικά το μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ, Στάθης Ρούσσος, τίμησε το μεγαλύτερο εν ζωή καλαθοσφαιριστή του Άρη, Στέργιο Γούσιο, που δήλωσε: ''Ευχαριστώ τον Άρη για την τιμή που μου κάνει. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας των δεκαετιών του 1950 και 1960 και τους ηρωικούς φιλάθλους της''.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, να τιμήσει τον Πέτρο Ράσογλου, για την προσφορά της οικογένειάς του στο σύλλογο. ''Αυτό το βραβείο είναι τιμή για μένα, αλλά ανήκει περισσότερο στον πατέρα μου επί ημερών του οποίου στον Ερασιτέχνη εκδόθηκε το δελτίο του Νίκου Γκάλη. Εγώ προσωπικά και οι δύο γιοι μου θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε την προσφορά του στον σύλλογο'', είπε ο κ. Ράσογλου.

Τέλος, ο παλαιότερος υπάλληλος του Άρη, Σόλων Υψηλάντης, τιμήθηκε από τον Θανάση Πλιάκη και δήλωσε: ''Ευχαριστώ την ΚΑΕ Άρης για την τιμή που μου κάνει και τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες για το σύλλογο, να φτάσει ψηλά και να γιορτάσουμε όλοι μαζί επιτυχίες''.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ