ΑΡΗΣ

Στον Άρη ο Καραθανάσης

Στον Άρη ο Καραθανάσης

Έπειτα από τρία χρόνια στην Καβάλα ο Γιάννης Καραθανάσης θα αφήσει την Μακεδονική πόλη για λογαριασμό του Άρη με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν

Η ανοικοδόμηση του νέου Άρη έχει ξεκινήσει και ο Δημήτρης Πρίφτης στηρίζεται πάνω σε παίκτες που γνωρίζει κι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο Έλληνας τεχνικός μετά τον Βασίλη Σίμτσακ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Καβάλα αποφάσισε να συνυπάρξει και με τον Γιάννη Καραθανάση. Ο 23χρονος φόργουορντ έπειτα από τρία χρόνια στη Καβάλα θα αλλάξει παραστάσεις, καθώς σήμερα (1/9) υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο που τον φέρνει για την επόμενη σεζόν στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Η ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων" αναφέρει

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καραθανάση για την επόμενη χρονιά.

Ο γεννημένος στις 17/2/1991 φόργουορντ, ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία «Αστέρια». Το 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Μαντουλίδη. Το καλοκαίρι του 2010 συμφώνησε με τον Πανελλήνιο στον οποίο έπαιξε για μία χρονιά.

Τη σεζόν 2011-12 πήγε στην Καβάλα, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Την πρώτη σεζόν της παρουσίας του στην Καβάλα συνεργάστηκε με το νυν προπονητή του στον Άρη, Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Καραθανάσης έδωσε το «παρών» σε όλες τις "μικρές" Εθνικές Ομάδες και το 2010 κατέκτησε με την Εθνική Εφήβων το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας".

"Μεγάλη τιμή να παίζεις στον Άρη"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη ο Γιάννης Καραθανάσης τόνισε: " Είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ μέλος του Άρη. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικό κόσμο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Άρη. Είμαι εδώ για να δώσω το 100% σε προπονήσεις και αγώνες και εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία".

Όσο για τους στόχους του; " Θέλω να αγωνιστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και να προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου. Να συμβάλω όσο μπορώ στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αγωνιώ να παίξω σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall», πιστεύω αυτή είναι μεγάλη εμπειρία για κάθε παίκτη. Όλοι ξέρουμε πόση ώθηση μπορεί να δώσει στην ομάδα ο κόσμος του Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ