ΑΡΗΣ

Πέτγουεϊ: "Ο κόσμος να περιμένει... αεροπλανικά καρφώματα"

Πέτγουεϊ: "Ο κόσμος να περιμένει... αεροπλανικά καρφώματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επιστρέφει στην Ελλάδα και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη που θα δει φέτος εντυπωσιακό θέαμα.

Στα 32 του πλέον, έχει παίξει σε μικρές ομάδες (Ηλυσιακό, Βισί), έχει παίξει στην D-League (Idaho Stampede), έχει παίξει στο κορυφαίο επίπεδο (Ολυμπιακό), έχει παίξει και σε καλούς συλλόγους όπως η Σάσαρι, η Καρσίγιακα και το Ρέθυμνο, έχει κάνει ένα πέρασμα και απόλ τους Harlem Globetrotters. O Μπρεντ Πέτγουεϊ τα έχει ζήσει όλα, όμως φέτος επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην τέταρτη διαφορετική ομάδα στα μέρη μας χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το γνωρίζει και γι' αυτό αισθάνεται χαρούμενος που ο Άρης του έδωσε την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του.

" Εχω μεγάλη δίψα για να ανακάμψω μετά από κάποιες ατυχίες που αντιμετώπισα και χαίρομαι που θα έχω αυτή την ευκαιρία σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης" δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και πρόσθεσε: " Θεωρώ ότι είμαι ικανός να αλλάζω καταστάσεις στη διάρκεια του αγώνα με την άμυνά μου, μαρκάροντας παίκτες από το πόιντ γκαρντ μέχρι το σέντερ. Θέλω να προσθέσω ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδας με την εκρηκτικότητά μου, αλλά και την έφεση στα επιθετικά ριμπάουντς. Στο επιθετικό κομμάτι, ένα από τα βασικά στοιχεία μου είναι ότι μπορώ να ανοίξω το γήπεδο με το μακρινό σουτ μου. Ο κόσμος να περιμένει… αεροπλανικά καρφώματα και πολλά κοψίματα".

Ο Πέτγουεϊ έφτασε πέρυσι με την Καρσίγιακα μέχρι τα προημιτελικά του Basketball Champions League, θέλει φέτος να φτάσει ακόμη πιο μακριά και αισθάνεται τυχερός για έναν ακόμη λόγο: " Με την εμπειρία που έχω, ξέρω καλά τι εστί NickGalisHall και για να πω την αλήθεια χαίρομαι που θα είμαι γηπεδούχος και όχι φιλοξενούμενος. Όποτε έπαιζα σ’ αυτό το γήπεδο η ατμόσφαιρα με εντυπωσίαζε. Το αγαπώ αυτό το γήπεδο κι ας μου έκαναν τη ζωή δύσκολη οι φίλοι του ΑΡΗ! Είναι… τρελοί και ένας παίκτης λατρεύει να αγωνίζεται μπροστά σε τέτοιο κοινό. Τους περιμένουμε στο γήπεδο για να κάνουμε μαζί μία πολύ καλή χρονιά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ