ΑΡΗΣ

Πέταξε για Λας Βέγκας και... Λάκι Τζόουνς ο Αγγέλου

Πέταξε για Λας Βέγκας και... Λάκι Τζόουνς ο Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Milwaukee Bucks (6-17/7), ενώ θα επιδιώξει να έχει συνάντηση και με τον Λάκι Τζόουνς.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα μυρίσει άρωμα από τον μαγικό κόσμο του NBA, καθώς το πρωί της Κυριακής (1/7) αναχώρησε για τις ΗΠΑ, ώστε να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των Bucks στο Summer League του Λας Βέγκας (6-17/7).

Ο έμπειρος κόουτς του Άρη θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει εμπειρίες από την συμμετοχή του στο Summer League, ενώ παράλληλα θα κάνει επαφές και για την ομάδα του. Ο Βαγγέλης Αγγέλου μεταξύ άλλων θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Λάκι Τζόουνς, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη και θα είναι στο Λας Βέγκας για να κάνει ατομικές προπονήσεις.

Οι "κίτρινοι" θέλουν να ντύσουν με τα χρώματά τους για τα επόμενα δύο χρόνια τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος είχε συνυπάρξει με τον Βαγγέλη Αγγέλου στον Προμηθέα το 2017. Ο Λάκι Τζόουνς την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 32 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στην Stoiximan.gr Basket League και είχε μέσο όρο 7,9 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 0,9 ριμπάουντ, 0,3 μπλοκ, 0,7 κλεψίματα και 1,2 λάθη.

Το ταξίδι του Βαγγέλη Αγγέλου για τις ΗΠΑ άρχισε το πρωί της Κυριακής (1/7) και o Έλληνας κόουτς θα φτάσει στο Μιλγουόκι με ενδιάμεσο σταθμό την Φιλαδέλφεια. Ο 56χρονος προπονητής την Δευτέρα (2/7) θα δώσει το "παρών" στο πρώτο meeting και στο γεύμα με την ομάδα των "Ελαφιών" που θα συμμετάσχει στο Summer League. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Τρίτη (3/7) και την Πέμπτη (5/7) η αποστολή της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αναχωρήσει για το Λας Βέγκας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ