ΑΡΗΣ

Πελεκάνος: "Τρίτη και φαρμακερή"

Πελεκάνος: "Τρίτη και φαρμακερή"

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα (Παρασκευή, 21/09) ο Μιχάλης Πελεκάνος για λογαριασμό του Άρη έστω και με μισή ώρα καθυστέρηση στην άφιξή του.

Έστω και με μισή ώρα καθυστέρηση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" η πτήση από την Αθήνα στην οποία επέβαινε ο Μιχάλης Παλεκάνος για λογαριασμό του Άρη.

Ο 31χρονος διεθνής φόργουορντ στις δηλώσεις του στάθηκε μεταξύ άλλων ότι η υλοποίηση της μεταγραφής του στον Άρη έγινε στην τρίτη απόπειρα για την απόκτησή του.

" Μου έδειξε ο κόουτς και ο πρόεδρος πόσο πολύ με ήθελαν και μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε, με έπεισαν να συμφωνήσω. Σίγουρα, όταν μια ομάδα επιμένει τόσο πολύ και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για να σε κάνει να υπογράψεις, δείχνει πόσο πολύ σε θέλει", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πελεκάνου.

Κι όσο για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα τους τον Άρη ο Πελεκάνος δήλωσε: " Είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και ο καθένας θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να παίξει για τον Άρη, που έχει φοβερό κόσμο".

Για το γεγονός ότι ο Άρης προσπάθησε άλλες δύο φορές στο παρελθόν να τον αποκτήσει υποστήριξε πως: " Αυτή είναι η τρίτη και φαρμακερή και καλύτερη", και κατέληξε: " Ο κόσμος λογικά περιμένει πολλά πράγματα, με τον καιρό θα είμαστε σε θέση να δείξουμε πράγματα.

Κατάλαβα ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και είναι χαρά μου που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια", και τέλος ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είπε: " Υπάρχουν όντως έμπειρα παιδιά ήδη στην ομάδα και η χημεία θα αποκτηθεί στην πορεία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Ο Πελεκάνος που εκτός από τα μέλη της ΚΑΕ Άρης τον υποδέχθηκαν και φίλαθλοι του Άρη από τον σύνδεσμο SUPER 3 με έδρα τον Εύοσμο μετά από την άφιξή του βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο.

Εκεί αφού είχε ένα τετ α τετ με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ακολούθως παρακολούθησε την προπόνηση ενώ αύριο θα παρακολουθήσει το νοκ άουτ παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με το Περιστέρι.

Τέλος στα ευχάριστα για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι ότι μετά από την χθεσινή της συμφωνία με τους Κουμπούρα και Χρυσικόπουλο σήμερα αυτής του Σκορδίλη ακολούθησε του Κώστα Χαραλαμπίδη. Μία εξέλιξη που ισοδυναμεί με απόσυρση της προσφυγής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ