ΑΡΗΣ

Πελεκάνος ο δεύτερος...

Πελεκάνος ο δεύτερος...

Σε συμφωνία έχει έρθει ο Μιχάλης Πελεκάνος με τη διοίκηση του Άρη προκειμένου να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο και να φορέσει εκ νέου τη φανέλα του "αυτοκράτορα"

Σε γνώριμα λημέρια φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος επιστρέφει στον Άρη έπειτα από διάλειμμα ενός έτους. Ο 34χρονος σμολ φόργουορντ έχει συμφωνήσει προφορικά για να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη τη νέα σεζόν και έτσι θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Άρη μετά τον Θοδωρή Ζάρα .

Ο Πελεκάνος γυρίζει στον Άρη ως πρωταθλητής Ρουμανίας, καθώς πέρσι αγωνιζόμενος στην Πλοϊέστι έφτασε μέχρι την κορυφή του ρουμανικού πρωταθλήματος. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος φόργουορντ θα φορέσει την φανέλα του Άρη, καθώς με τα "κιτρινόμαυρα" αγωνιζόταν και την διετία 2012-14.

Κοντά ο Ξανθόπουλος

Στο μεταξύ στον Άρη πιέζουν για να λάβουν τη θετική απάντηση από τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει πρόταση διετούς διάρκειας στον 31χρονο γκαρντ και περιμένουν τη θετική του απάντηση προκειμένου να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου εξετάζει κι άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, όμως όπως όλα δείχνουν τελικά θα ενδώσει στις πιέσεις του Δημήτρη Πρίφτη απαντώντας θετικά και υπογράφοντας το συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ