ΑΡΗΣ

Πάσαλιτς: "Συγχαρητήρια για το... fair play"

Πάσαλιτς: "Συγχαρητήρια για το... fair play"

Ο Oλυμπιακός προσπάθησε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση για να φτάσει στην 100άρα απέναντι στον Άρη, κάτι που δεν άρεσε στον Μουχάμεντ Πάσαλιτς.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να σκοράρει στην τελευταία επίθεση του ημιτελικού με τον Άρη στο ΣΕΦ κι ενώ η διαφορά ήταν ήδη στο +45 για τους Πειραιώτες δεν άρεσε... ιδιαίτερα στον Μουχάνεντ Πάσαλιτς.

Ο Βόσνιος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και το fair play στο τέλος. Είχε αποφασιστικότητα και δύναμη, εμείς δεν είχαμε τύχη στο παιχνίδι. Μας έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό για μας, γιατί δεν αντισταθήκαμε κι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας και πρέπει την Παρασκευή να βελτιωθούμε και τουλάχιστον να κάνουμε τον Ολυμπιακό να μας αισθανθεί".

Πρίφτης: "Με άλλη διάθεση και ενέργεια"

Ο κόουτς του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, ανέφερε μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Άσχετα με τις όποιες δικαιολογίες υπάρχουν για μας, σήμερα δεν μπήκαμε στο ματς στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ έντονος στην πίεσή του στην μπάλα, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη και να μη διαβάσουμε σωστά. Θα πρέπει την Παρασκευή να εμφανιστούμε με άλλη διάθεση κι άλλη ενέργεια, για να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα. Είναι σημαντικό για μας ότι δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό. Θα κάνουμε τις διορθώσεις μας και θα έρθουμε για να παίξουμε έναν ακόμη αγώνα. Σίγουρα μας αφαιρεί την αισιοδοξία από το ό,τι μπορούμε να σκεφτόμαστε για την επόμενη σειρά των playoffs. Όμως πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε αυτό που μπορούμε όσο γίνεται καλύτερα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ