ΑΡΗΣ

Παρών με ΠΑΟΚ ο Λάσκαρης

Παρών με ΠΑΟΚ ο Λάσκαρης
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λάσκαρης θα δώσει το παρών στο μεθαυριανό (17/7) παιχνίδι και τέταρτο της σειράς των μικρών τελικών των playoffs του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall".

Το παρών στο μεθαυριανό (17/7) παιχνίδι και τέταρτο της σειράς των μικρών τελικών των playoffs του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall" θα δώσει ο Νίκος Λάσκαρης.

Η έλευση του νέου μετόχου της ΚΑΕ Άρης δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με την συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του και ενδεχομένως και εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό.

Η προηγούμενη παρουσία του Λάσκαρη στο "Nick Galis Hall" ήταν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς του α' γύρου των playoffs με την ΑΕΚ, όπου μετά τη νίκη και το 1-0 βρέθηκε στα αποδυτήρια όπου και είχε τάξει σε περίπτωση πρόκρισης πριμ 40.000 ευρώ. Όπως και έγινε πράξη μετά από το 2-1. Εν τω μεταξύ μέχρι το βράδυ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα αποφασίσει τι θα κάνει με το ντραφτ του ΝΒΑ. Και πιο συγκεκριμένα για το αν θα αποσύρει ή όχι τη συμμετοχή του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα draftexpress.com έχει τοποθετήσει τον φόργουορντ του Άρη από τις 10 Ιουνίου στο Νο25 ως επιλογή των Μέμφις Γκρίζλις. Κάτι που πιθανότατα να έχει να κάνει και με την παρουσία του αντιπροέδρου της ομάδας του ΝΒΑ, Τζον Χόλιντζερ, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στα γραφεία της ΚΑΕ.

Όπως και να έχει τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες από την απόφαση του ίδιου του Βεζένκοφ. Στην περίπτωση που αποφασίσει να αποσύρει τη συμμετοχή του, τότε σημαίνει ότι και την νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει στην Ευρώπη. Μία εξέλιξη που σημαίνει ότι ο Βεζένκοφ ή θα παραμείνει στον Άρη ή θα αγωνιστεί σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Υπενθυμίζεται για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ισπανική Μπαρτσελόνα αλλά και η τουρκική Εφές Αναντόλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ