ΑΡΗΣ

Παπαγεωργίου:"Υπέρογκα τα χρέη, υπερόπλο ο κόσμος"

Παπαγεωργίου:"Υπέρογκα τα χρέη, υπερόπλο ο κόσμος"

Ο Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην απόφασή του να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ Άρης, στάθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση των κίτρινων και υπενθύμισε πως το μεγάλο... όπλο της ομάδας του είναι ο κόσμος της.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ Άρης και χαρακτήρισε τα χρέη της ομάδας του υπέρογκα.

Επίσης, μίλησε για τις κινήσεις που γίνονται, ώστε να βελτιωθεί η ψυχολογική κατάσταση των παικτών και κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό "παρών" στην αναμέτρηση με την Κύμη (11/4, 18:00) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου στην ΕΡΤ3:

Για το πώς πήρε την απόφαση να αναλάβει την προεδρία σε μια τόσο δύσκολη στιγμή: "Είναι ένα από τα στοιχεία που με διακρίνει, ν’ αναλαμβάνω πρωτοβουλίες στα κρίσιμα σημεία. Μου προτάθηκε η θέση του προέδρου, ήταν ομόφωνη απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, που είναι άκρως τιμητική και συνεπάγεται πολλές και σημαντικές ευθύνες".

Για την κατάσταση στην ομάδα: "Βρίσκεται σε ειδική κατάσταση. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλο το έμψυχο δυναμικό και τον πλούτο που έχει η ομάδα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει".

Για τα χρέη της ΚAE: "Είναι υπέρογκα. Υπάρχει ένα τιμ ανθρώπων που ασχολείται με αυτό, σχεδόν επί 24ώρου βάσεως. Είναι ένα σύνθετο παιχνίδι και το αγωνιστικό κομμάτι και το διοικητικό-οικονομικό".

Για το παιχνίδι με την Κύμη (11/4): "Έχουμε ένα σοβαρό παιχνίδι με την Κύμη. Απευθύνω έκκληση στους φίλους του Άρη, να ενισχύσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ομάδα. Είναι το υπερόπλο του Άρη ο κόσμος του".

Για την ψυχολογία των αθλητών της ομάδας: "Για ανθρώπους που έχουν περάσει από τον αθλητισμό, γνωρίζουν ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με απλές μικρές κινήσεις, προσπαθούμε να διορθώσουμε και αυτό το κομμάτι".

Για την εφηβική ομάδα του Άρη και την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: "Κρίνω σκόπιμο ν’ αναφερθώ στην εφηβική ομάδα του Άρη. Ο Άρης δίνει και φέτος το παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ