ΑΡΗΣ

Πάνοπλος στα Τρίκαλα ο Αρης

Πάνοπλος στα Τρίκαλα ο Αρης

Οι Τσαϊρέλης, Μπελ και Αθηναίου ακολούθησαν την αποστολή του Αρη για τα Τρίκαλα, ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα (14/4, 16:30) με την τοπική ομάδα.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα ο Αρης δεν έχει περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα. Πολύ περισσότερο δε στα Τρίκαλα, απέναντι σε μία ομάδα που μετράει 9 σερί ήττες και έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί στην Α2. Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Αγγέλου είναι ότι ενδεχομένως να υπολογίζει όλους τους παίκτες του στο αυριανό κρίσιμο ματς (14/4, 16:30), αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Μπελ, Αθηναίου, Τσαϊρέλης, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και ίωσης τις προηγούμενες ημέρες.

Την ανάλυση του αυριανού αντιπάλου έκανε ο Θανάσης Μολυβδάς, άμεσος συνεργάτης του Αγγέλου, στον πάγκο του Αρη!

" Επιθετικά η ομάδα των Τρικάλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα των παικτών της στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στο ανοικτό γήπεδο, δυο κομμάτια από τα οποία παίρνει πάνω από το 50% των πόντων της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά κύριο λόγο σε δυο τομείς του παιχνιδιού.

Το πρώτο είναι το αμυντικό μαςtransition, το δεύτερο είναι η ατομική άμυνα, καθώς η επίθεση των Τρικάλων βασίζεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ελεύθερο παιχνίδι και τις γρήγορες συνεργασίες δυο παικτών,όπως και στην ικανότητα των ψηλών να υποστηρίζουν τιςσυνεργασίες αυτές με επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρουν μετά από άστοχα σουτ.

Εμείς περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Αθηναίου και οBellπου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος προέρχεται από μια ίωση,ώστε να ξέρουμε αν και για πόσο χρόνο μπορούμε να τους υπολογίζουμε".

Την αποστολή του Αρη αποτελούν οι: Μάρας, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Προύιτ, Ντουβιέ, Μπελ.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ